Laddar Evenemang

10 veckor sommarträning: UTmaningen med Erica

Häng med på UTmaningen i sommar! Här kommer vi att träna i grupp utomhus. Ni kommer att få köra cirkelträning på stranden, lera er fram i Mariehamn genom ” turist-jogg”, använda kettlebells vid Träningsverket. Det och mycket mera ska vi tillsammans göra under 10 veckor.

Vi kommer att vara på olika ställen i området Jomala och Mariehamn. Vi ska hitta rörelseglädje tillsammans. Varierad gruppträning där du kan UTmana dig själv. Vi varierar träningen såväl som platserna. Träningen kan anpassas och passar för dig som söker variation och tycker att rörelse är glädje.

Jag som kommer att hålla detta med er är Erica Englund. För det mesta syns jag till som gruppinstruktör på ACT:en och på Cyclingen. 

Jag har under året 2019 påbörjat studier vid Solvalla idrottsinstitut och kommer att avlägga en yrkesexamen i Idrott samt auktoriserad Personlig Tränare. Därav söker jag nu 3 av er deltagare i denna grupp som skulle vilja vara med i min examensdel ”främjande fysisk aktivitet för vuxna”. Att vara en av de tre innebär att ni utöver träningen dessutom kommer att få:

  • Fylla i en hälsoenkät
  • Delta i konditionstest
  • Godkänna att ni syns i film tillsammans med mig då tre träningstillfällen bör filmas. (enbart för att kunna bedöma mig som studerande. Inte för att filma och bedöma er)
  • Omtest av konditionstest

Häng med Erica på en kul UTmaning! Träningen kommer att hållas på måndagar kl 18:30, start måndag 8 juni. Men kommer jag faktiskt att kunna komma alla 10 gånger under sommaren tänker du.. det bästa av allt är att du betalar för 8 gånger, men får delta på alla 10 om det passar!

Pris för hela kursen: endast 79€ (icke-medlem 99€)

Start: måndag 8 juni kl 18:30

Begränsat antal platser så tveka inte att anmäla dig. Bindande anmälan gör du genom ett mail till [email protected], telefon 23003 eller på plats i receptionen. Senast onsdag 3 juni vill vi ha din anmälan.

Meddela samtidigt om du önskar vara en av de 3 som får lite extra hjälp av Erica, och på samma gång hjälper henne med en examensdel.❤️

Publicerades 22/05/2020 09:31