Laddar Evenemang

Uppdatering 20 mars

Då det kommit mycket information under de senaste dagarna ska vi försöka sammanfatta detta. Vi uppskattar mycket om du tar dig tid att läsa så att vi alla vet vad som gäller. 

 

Det viktigaste är förstås hygienen. Tvätta händerna noga och ofta. Med noga menas tvätt med tvål och vatten, minst 20 sekunder för att tvålen ska hinna göra sitt jobb. Stäng av kranen med hjälp av armbågen och torka dig med engångs pappershanddukar. När händerna är torra kan man även använda sig av handsprit, som också den ska torka in i huden. Vi har satt ut extra tvål vid alla handfat, snälla låt dem hållas kvar ❤️

Vi har också ställt ut extra stationer med sprayflaskor och papper så att du enkelt kan torka av de redskap du använder, och göra det efter varje övning. Egen handduk kan vara bra att ha med, för att placera på maskiner eller mattor som används. 

Vi städar givetvis som vanligt men torkar också av gemensamma ytor och handtag ofta och noggrant. 

Kom gärna färdigt ombytt och duscha hemma om du har möjligt. Allt för att korta ner tiden för ditt besök på gymmet är hemåt. Därav har vi också tagit beslutet att stänga av våra bastun under denna tid. Kanske vi inte heller stannar och fikar i loungen just nu 💖

Också vi har mycket personal som är i karantän eller av andra anledningar inte kan ta sig till jobbet. Därför kommer vi under helgen 21-22.3 att behöva skära ner på våra öppettider en aning. Håll dig uppdaterad via vår hemsida och sociala medier kring vad som gäller. Vi strävar givetvis till att hålla öppet så normalt som möjligt och från och med nästa vecka torde flera kunna vara tillbaka på jobb och bidra till detta. Även barnpassningen är tillfälligt inte tillgänglig. Vi uppdaterar då den återgår till det normala. 

Då vi nu behöver begränsa våra klasser till max 9 deltagare har vi också infört ett tillfälligt bokningssystem för dessa. Vi ber er tänka på varandra och boka enbart en klass per dag, så att så många som möjligt kan få ta del av gruppträningen.  

Vi skalar ner en aning på schemat så att det inte heller blir för trångt i omklädningsrum, och försöker placera ut klasser med ett lagom mellanrum. Vi har också en del instruktörer som av olika anledningar inte kan hålla klasser just nu, och vi ber om visad förståelse för detta. För att ändå upprätthålla ett schema som ger så många som möjligt plats på klasser kan schemat se aningen annorlunda ut framöver. Håll dig uppdaterad via vår hemsida! 

Vi kommer att släppa platser för bokning varje dag kl 18, för kommande dags klasser. Lördagens och söndagens klasser släpps båda på fredagen kl 18. Vi kommer att följa med och uppdatera schemat då vi ser hur stort tryck det blir på klasserna, och bygga upp det därefter. Så ett extra öga på schemat dessa dagar kan vara bra!

Information om hur du bokar hittar du här.

 

Nu är det viktigaste att vi tänker på varandra och ALLAS välmående, inte enbart det egna. Vi ber alla att boka max en gruppträningsklass per dag, så att flera kan ta del av gruppträningen. Vi har ju också tillgång till gymmet och dessutom Les Mills On Demand! Respektera de riktlinjer vi tagit fram, det hjälper inte att försöka begränsa en eventuell spridning om enbart hälften av oss sköter dessa rutiner. ❤️Vi gör allt detta för att kunna hålla öppet för er, för vi vet hur viktigt det är att fortsätta ta hand om sig, och att hålla rutinerna när annat snurrar runt omkring. Vi är supertacksamma för alla som valt att hålla sitt medlemskap aktivt även om man inte kommer hit på ett tag. Det kommer att hjälpa oss ofantligt för att kunna finnas kvar också efter denna period! 

 

Publicerades 20/03/2020 14:43