Laddar Evenemang

Beställ din egen frukost från Bagel Bee!

Nu kan du som medlem hos oss beställa din alldeles egna frukostpåse från Bagel Bee!

Vi samarbetar tillsammans med Bagel Bee för att ge dig som medlem den bästa möjliga starten på dagen. Frukost är det viktigaste målet på dagen som håller dig energifylld och glad under dagens lopp, så varför inte kickstarta din helg med en smarrig frukostpåse?

Vi erbjuder två olika frukostpåsar fyllda med energi och välmående:
Den första påsen innehåller en rågrika med åländsk ost, skinka och tomat, en kaffe samt en sockerfri smoothie (8€).
Den andra påsen innehåller en rågrika  med åländsk ost, skinka och tomat, en sockerfri smoothie samt en energirik dadelboll/matchaboll och en kaffe (10,50€).

Det går att välja mellan två olika smoothies; Grön (grönkål, spenat, mango) eller vit (kokos, ananas, mango).

Självklart går det bra att beställa te istället för kaffe, glutenfritt, laktosfritt samt vegetariskt/veganskt. Meddela även gärna eventuella allergier.

Hur beställer man samt betalar?

Varje fredag kommer frukostpåsarna att kunna hämtas från vår reception mellan kl. 6:30-12:00. Du kan enkelt skicka din beställning via mejl, telefon, säga till i receptionen eller lägga en kommentar på vår FB där vi varje vecka kommer att lägga ut en liten beställningsruta. Lämna in din beställning senast kl 14:00 dagen före så har du en mumsig frukostpåse att hämta ut på fredagen.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som medlem så läggs betalningen upp på ditt medlemskort och kan då betalas som faktura i din internetbank. Är du inte ansluten till e-faktura än, gör det nu så slipper du krångla med pappersfakturor och onödiga faktureringsavgifter. Steg för steg hur du går tillväga hittar du här.

Må bra med oss!
Love from Träningsverket & Bagel Bee

Publicerades 11/01/2018 13:52