Laddar Evenemang

BORN TO MOVE - ny kurs startar vecka 2

Med det nya året på antågande är det också dags för en ny kurs av BORN TO MOVE!

Vi på Träningsverket vet att det är viktigt att sätta hälsosamma rutiner för barnen redan från tidig ålder. Därför erbjuder vi ett koncept för de allra minsta, nämligen LES MILLS BORN TO MOVE! BORN TO MOVE är gympa för barn i olika åldrar och vi har kurser för barn i åldern 2-3 och 4-5 år.

För 2-3 åringarna har du som viktig vuxen (förälder, släkting, nära vän) det perfekta tillfället att spendera mera tid med din kära då barnen behöver ha någon med sig.

4-5 åringarna tränar på egen hand med gruppen och du som förälder eller viktig vuxen har möjlighet att själv träna i gymmet under tiden.

BORN TO MOVE kommer att starta vecka 2 och vara 8 tillfällen. Uppehåll vecka 8 då det är sportlov. Kursen kommer sedan att avslutas vecka 10 med uppvisning, diplom och lite fika (mer info om det kommer under kursens gång) 🙂 Det kommer även att finnas möjlighet att komma på ett extra tillfälle efter kursens slut vecka 11 för de som av någon orsak missat ett tillfälle.

Tid 2-3 år:
Tisdagar 17:45-18:15

Tid 4-5 år:
Onsdagar 17:30-18:00

Kostnad för 8 veckor är endast 69€.
Bindande anmälan mot betalning sker till vår reception, per telefon på 23003, eller per mail på [email protected] Vänligen uppge födelsetid för barnet, telefonnummer, adress och e-post för förälder och vilken dag ni önskar delta.

Senast 4.1.2019 vill vi ha din anmälan.

”Låt oss skapa rörelseglädje för alla – oavsett ålder!” 😀

Publicerades 27/11/2018 12:20