Laddar Evenemang

Camilla Back ny Sommar-PT hos oss!

Under juni till augusti kommer Camilla Back att arbeta som PT hos oss här på Träningsverket. Här kommer hälsningar till dig från Camilla;

Mitt namn är Camilla Back. Jag kommer ursprungligen från Vasa.
Under juni, juli och augusti har jag fått äran att jobba som sommar-PT på Träningsverket!

Jag har så länge jag kan minnas varit fascinerad av hur vi kan forma vårt eget liv – ta hand om vår kropp genom fysisk träning forma vår tillvaro med rätt mental inställning – helt enkelt att göra det bästa av det liv och den kropp vi har.

Jag har självt utmanat mig med att stå på tävlingsscenen i fitness och 2014 blev jag finsk mästare och tredje i VM samma år.
Sedan dess har jag coachat många atleter mot vägen till scenen. Jag har följt deras väg i vått och torrt och förstår av egen erfarenhet de motgångar de möter.
En tävlingsform är dock tillfällig och mitt mål just nu är att lämna den tävlingsinriktade delen och fokusera hundra procent på att hjälpa människor att på ett hälsosamt sätt uppnå sin drömform och bevara den resten av livet.

Jag hoppas att du tillsammans med mig vill ta steget mot en sundare kropp och ett hälsosammare liv! Kanske är du redan på god väg och vill lägga i en högre växel eller så står du i startgroparna och behöver hjälp att köra igång. Oavsett så ser jag otroligt mycket fram emot att hjälpa dig uppnå dina mål!

Varma må bra-hälsningar från Camilla

 

Kontakta Camilla genom att mejla henne på [email protected] eller fyll i vår ansökan direkt här på vår hemsida genom att klicka HÄR!

 

Glad sommar önskar vi! 😀

Publicerades 30/04/2018 16:18