Laddar Evenemang

Cycling50 med Mysan 5.12 - framskjutet

OBS! Då vi vill kunna fylla salen för denna tillställning har vi tillsammans med Mysan kommit överens om att skjuta på klassen. Vi återkommer och firar Mysan när läget är mer stabilt igen. Och då firar vi rejält – eller hur?🎉

 

Söndagen den 5.12 har vi många anledningar till att fira, så nu sätter vi in en extra klass för våra nyckelmedlemmar där Cycling50 med Mysan står på schemat! För många år sedan när Mysan var på ett spinning pass med live-dj bestämde hon sig för att det där ska hon göra någon gång. Och nu smäller det.💥 DJ på plats och vi cyklar efter era önskade låtar och annan härlig musik för att komma in i den perfekta stämningen. Se till att ladda med en vattenflaska till cykeln så är du redo att starta söndagen på bästa sätt, kl. 10.30 kör vi! 

Då Mysan också firar sig själv denna dag har hon fått 10 platser till sina medfirare.😉 Vi har bestämt att göra en del av de övriga platserna bokningsbara, så att den som vill kan säkra sin plats på förhand. 10 platser finns att boka, 12 platser är drop in som vanligt. Bokningen släpper vi på lördag 4.12 kl 12.00. Vänligen kontrollera att du kommer åt din kundportal på förhand, då vi inte har någon på plats i receptionen denna dag, eller efter kl 14 på lördagen.

Här finns instruktioner för kundportalen och hur du gör för att boka:

Kundportalen och bokningen når du enkelt genom att gå in på schemat på vår hemsida. (Scrolla längst ner både på dator och mobil). Högst uppe till höger på schemat väljer du ”Logga in”. Alternativt, klicka här för att komma direkt till kundportalen.

OBS! Använd samma mail som du uppgivit i vårt system.

Välj ”Redan medlem!”

  • Inloggningen baseras på den mail du uppgett till oss, klicka på ”har du glömt lösenordet” för att kunna skapa ett lösenord. Har du lösenord sen tidigare är det bara att logga in.
  • välj: logga in till kundportal
  • du kommer in till din profil på portalen
  • välj ”Boka träningspass i klassen” uppe på sidan för att hitta gruppträningsschemat. Där väljer du den klass du vill boka och klickar ”Boka nu”.
  • Klart!

Får du förhinder ser vi gärna att du avbokar din plats för att vi skall kunna få så korrekta uppgifter som möjligt.

Börja ladda för en cykelklass utan dess like! Mysan är redo 5.12 kl 10:30.🙌

 

Vänligen observera att vi endast har öppet för nyckelgym denna dag.

Publicerades 28/09/2021 12:36