Laddar Evenemang

Cykeltur

OBS NYTT DATUM pga dåligt väder!!

Framflyttat till 24:e augusti.

 

Skulle du vilja vara med på ett litet cykel äventyr i sommar?

Kom då med oss lördag 24:e augusti! 🚴‍♀️

Vi tar er en sväng runt Åland under en hel dag i lugn takt så vi hinner umgås, äta och njuta på vägen! Du behöver inte ha tidigare cykel erfarenhet men du ska helst suttit på en cykel några gånger.

Under dagen kommer vi njuta av ett vackert sommar-Åland med caféer, vackra vyer och ev. också någon strand på vägen. Sträckan blir ungefär 60 km främst på asfalt.

 

Vilka är vi då?

Vi är Linda och Lasse som syns på sociala media under namnet Two on Trek, där vi delar med oss av tips, träningar, tävlingar och framförallt visa att en aktiv livsstil är fruktansvärt rolig. Vi är ett 40-plus par som hittat gemensamma intresset i att cykla mountainbike och tränar o lever kring denna hobby!🤩 Vi cyklar flertalet långlopp (allt över 50 km) under sommaren och på vintern kan man se oss i gymmet och i spinningsalen!😃

 

Vad du behöver med dig: En cykel du vet att håller ihop, cykelhjälm, vattenflaska eller vattenryggsäck, lite snacks (går åt mycket energi att sitta o trampa😅), simdräkt, handduk, solkräm och äventyrshumör! Om det är en varm dag, ta med t ex Resorb vätskeersättning.

Om du är helt ny rekommenderar vi även skor med styv sula under cyklingen (ej sandaler) t ex gym eller löparskor. Det är stabilare och lättare att trampa med ordentliga skor.

 

Observera att Lindas ordinarie cyclingklass är inställd denna dag, följ istället med henne ut på äventyr! ✨

 

Start från TRV kl. 09.00 och vi räknar med att vara tillbaka ca kl. 17:00 men ändringar kring det kan förekomma beroende på vad vi hittar på på vägen. 🤩

 

Hoppas vi ses!

Linda & Lasse

Publicerades 25/06/2024 16:39