Laddar Evenemang

Erbjudande hela oktober!

Hann du inte med efter sommaren? Eller är det nu du känner dig redo att komma igång med träningen? Vi har ett erbjudande för dig under hela oktober månad.

Om du blir medlem och tränar minst 6 gånger inom de första 30 dagarna, får du 50% RABATT på december månads avgift!*

Vi vill att alla våra medlemmar ska må bra, och det gör man när man kommer igång med sin träning på rätt sätt. Och vad är rätt sätt? Om du är ny handlar det absolut om att inte gå ut för hårt, utan istället öka din träningsmängd successivt. Vi hjälper dig med hjälp av vår Smart Start! Det innebär en gratis träff med medlemsrådgivare som hjälper dig med ett bra upplägg, och även andra tänkbara frågor du kan ha. För det vet vi att de kan vara många!

Om du är van med träning men ny hos oss så handlar det om att hitta in på våra klasser, hitta dina maskiner och vikter i gymmet och vår trevliga personal, så är du igång! Vi hjälper dig också där om du önskar. ❤️

Som extra erbjudande bjuder vi också på startavgiften (värde upp till 50€). Så passa på under oktober månad. Då blir du automatiskt också bjuden på vår medlemsfest den 26 oktober, win – win! 😀 Välkommen in och må bra med oss!

*Gäller ej silver- och rehabkort

 

Publicerades 23/09/2019 15:10