Laddar Evenemang

Ge bort en hälsoinvestering - julklappstips!

Vad är väl bättre än en gåva som leder till välbefinnande och god hälsa? Så länge den används på rätt sätt såklart, men det hjälper vi till med! Vi har julklappstips för alla åldrar som vi gärna delar med oss av.❤️

Ett Testa På-kort till den som inte är medlem. 50€ för en månad, utan startavgift eller bindningstid, så att du kan prova på träning i olika former och hitta det som passar dig. Självklart ingår gratis medlemsrådgivning, så att du kan starta din träning på ett smart sätt.

Personlig Träning är en uppskattad gåva! Du kan välja att ge bort en träff (värde 68€) eller ett paket om 3 träffar till rabatterade priset 199€. Du kan läsa allt om personlig träning här.

Till ungdomen har vi vår kurs Green Card till gymmet för 13-15-åringar. Efter avklarad kurs får du träna på egen hand i gymmet, även om du är under 16 år. Kursen hålls under 6 timmar en lördag där vi varvar teori och praktik, och kostar 68€. Perfekt för den som är ivrig och nyfiken på gymmet!

Till senioren har vi också något! Klippkort till den stärkande seniorträningen kan man välja mellan 5 eller 10 gånger, för 35 eller 70€. Än så länge håller vi oss utomhus, men vi lyssnar på våra deltagare och flyttar in när det är läge för det. En mycket fin gåva till den som är 60+.

Givetvis kan du också köpa ett presentkort på valfri summa – så får mottagaren välja själv! Välkommen in och hitta din julklappar hos oss🎄

Publicerades 12/11/2020 13:58