Laddar Evenemang

Green Card till gymmet 13-15 år lördag 7.5

Den populära kursen är tillbaka! Vi testar igen formatet där vi istället för 6 tillfällen kör hela kursen under en lördag. Vi vet att ni är ivriga att starta träningen och på det här viset behöver du inte vänta tre långa veckor innan du får träna på egen hand.

Kursen innefattar PT i grupp för ungdomar 13-15 år. Vår Personliga Tränare Krister håller i kursen. Krister har lång erfarenhet som PT och har själv tränat sedan 80-talet. Han vet vad som är viktigt att tänka på, både praktiskt och teoretiskt. För det handlar också om vett och etikett i gymmet, lika mycket som att lyfta rätt.

Efter 6 timmar tillsammans avgör Krister om du är redo för vidare träning, och du kan då starta upp ditt träningskort till rabatterat pris. (Vi har hittills inte haft någon som inte skulle vara redo efter 6 timmar med Krister😉)

För att kunna delta krävs att du inte har några skador eller åkommor som kan kräva mer individuell träning i form av privat Personlig Träning.

Kursens start och längd: lördag 7 maj kl. 11-17 

Kostnad: 68€

Bindande anmälan mot betalning sker till vår reception, per telefon på 23003, eller per mail på [email protected]. Senast söndag 1.5 vill vi ha din anmälan. Kom ihåg att ta med något ätbart då en kortare lunchpaus kommer att ingå.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.  Vi hjälper dig! 🙂

Publicerades 17/08/2021 10:49