Laddar Evenemang

Hemmaträning med Träningsverket Hemma och LES MILLS +

Fokuserar du på hemmaträning ett tag? Kolla in vår Facebook-sida Träningsverket Hemma! Där finns en härlig blandning av klasser som vi kört online, antingen från gymmet eller hemifrån våra fantastiska instruktörer. Dessutom roliga pass att köra utomhus, när vädret känns passande! Begär åtkomst om du inte redan är med i gruppen. Vi släpper in dig!🤩 Länk hittar du här.

Mera hemmaträning får du från LES MILLS+ och via oss också rabatterat pris. Du har då tillgång till LES MILLS+ fulla portal med över 1000 träningsvideos inom alla deras olika koncept. Nu har de dessutom uppdaterat appen och gjort ytterligare förbättringar, så att du ska få ut det mesta av din hemmaträning.

För att inte behöva leta bland alla träningsvideos har de skapat olika 6-veckors program med olika fokus. Där kan du välja det som passar dig bäst och sedan följa programmet vecka för vecka. Du kan söka på din favoritinstruktör, favoritpass eller klasslängd. Du kan följa din utveckling och få rekommenderade pass för just dig. LES MILLS har även uppdaterat ljud och bild så att du ska få en ÄNNU bättre upplevelse hemifrån. Och mycket mer.😃

Istället för normalpriset 14,95€ per månad betalar du endast 9,95€ per månad genom att använda den länk vi delar med oss av. Nu har LES MILLS även ett erbjudande så att du kan testa en gratis månad och därefter ditt pris via oss; 9,95€/månad om du inte testat tidigare. Erbjudandet är i kraft tillsvidare.

Passa på att testa denna tjänst som komplement till övrig träning, eller när du är på resande fot, stugan eller någon annanstans där gymmet är långt borta. Och passa på nu för en bättre deal! Hör av dig så berättar vi mer och skickar din länk.❤️ Gäller våra aktiva medlemmar😘.

 

Publicerades 27/08/2021 11:17