Laddar Evenemang

Hemmaträning via hemsidan och Zoom

Nu kan vi också streama liveklasser för dig som inte är på facebook! På fredag kommer Malin S att hålla en CXWORX kl 11:00 som du kan vara med och köra hemifrån. Har du inget gummiband eller vikter så går det jättebra att göra det utan gummiband och med t.ex. fyllda vattenflaskor eller en tung bok som motstånd.

För att delta behöver du ha ett aktivt medlemskap och om du kör via telefon eller platta behöver du ta ner appen Zoom (en vit filmkamera på blå bakgrund) innan start. Är du på dator kan ett popup-fönster dyka upp som frågor om du vill öppna/installera Zoom; klicka ja.
På hemsidan letar du upp vårt schema och loggar in dig som du gör för att boka en klass. På fredag 8 januari hittar du klassen CXWORX30Online kl 11:00. Klicka på ”boka nu” och sedan ”join live streaming”. Om du inte ser ”join live streaming” direkt behöver du klicka på klassen efter att den blivit grön, och sedan klicka igen för att komma vidare.

På telefon/platta kommer du direkt till ”mötet” som är vår klass och väntar på att klassen startas av oss. Du kommer att vara ”mutad” och kommer inte heller att synas för oss andra.

På dator öppnas en ny sida där du dirigeras till mötet efter att Zoom installerats, och du kan vänta på att klassen startar. Också här är du ”mutad” och ej synlig för någon annan.

Testa gärna att ta ner appen Zoom redan nu, så att du undviker sista minuten-hicka när tekniken krånglar. Hör av dig till oss om du är osäker så hjälper vi dig. När appen är nedladdad är det sen bara att göra sig redo och invänta start kl 11 på fredag. Med max 100 deltagare behöver du inte heller vara orolig för att inte få plats, men för teknikens skull behöver vi boka klassen ändå.

Häng med på fredag, och förhoppningsvis också fler gånger!

 

 

 

Publicerades 07/01/2021 10:31