Laddar Evenemang

Höstens gruppträningsschema är här!

Hösten är på intåg och nu släpper vi schemat för gruppträning från och med 3.9. 😀 Vi är stolta över att presentera ett maffigt schema med många kombinations-möjligheter, och såklart vår nyhet SH’BAM!

Vi strävar efter att hålla kvar de flesta klasser på samma tider som tidigare, så du inte ska gå miste om dina favoritklasser! Dessutom bakar vi inte lite fler klasser till hösten och lägger till två nya dansklasser i och med SH’BAM.

Klassen Smart start är tillbaka i september och oktober. Där riktar vi oss till dig som är ny för träning, eller som kommer tillbaka efter uppehåll av olika anledningar. Det viktiga är att inte gå ut för hårt, och här har vi en klass som tar fokus på det. Första tillfället tränar vi enbart 20 minuter och har gott om tid för förberedelser och frågor. För varje vecka lägger vi på några minuter och jobbar oss upp emot en full klass. Klassen är precis som alla andra klasser öppen för vem som helst och kräver ingen bokning. Vi börjar med Cycling med Cassandra i september och därefter blir det BodyPump med Sarah!

I kombinationsväg finns några nya möjligheter utöver de givna favoriter som ligger kvar 🙂

T.ex. kan du kombinera Cirkel30 med TONE30 kl 16:30 och 17:15 på onsdagar. Du kan även kombinera TONE30 med BodyPump45 på onsdagar kl 17:15 och 18:00 om du önskar.

På torsdagar har vi återigen möjligheten att kombinera Cycling+CXWORX kl 17:45 och 18:15.

På lördagar har vi varierande klasser med Super Saturday kl 11:00 och på söndagar likaså med Sista Chansen. Notera att vi nu efter omröstning testar Sista Chansen kl 16:15.

Kolla nu in alla möjligheter och börja planera din höst-träning redan nu! Nu kör vi! 😀

Publicerades 10/08/2018 13:03