Laddar Evenemang

Höstens gruppträningsschema!

Här kommer en glad fredagsnyhet – höstens gruppträningsschema är spikat!

Vi är stolta att presentera ett fullspäckat schema, faktiskt vårt största någonsin. 🤩Vi vill att det ska finnas något för alla, vid varje tidpunkt man vill träna, och det hoppas vi nu kunna uppfylla! Vi håller en stor bredd på klasser så att du ska kunna få den viktiga variationen i din träning. Styrka, cardio och mind erbjuds därför med hjälp av många olika koncept i olika längder. För du vet väl det att vi alla behöver variera vår träning? 😉 

På måndagar kommer CXWORX som populärt tillskott till Cycling30 vid lunchtid. Också Les Mills SPRINT kommer in som ett fartfyllt tillägg till cardion, på måndagar kl 19:30. För den riktigt ivriga går det bra att kombinera den med avslappnande och stärkande BODYBALANCE kl 20.00. 

Eftersom vi vet att kombinationer av klasser är populärt fortsätter vi givetvis att erbjuda möjligheter för detta. På tisdagar har vi igen Cycling30 och CXWORX, CXWORX och Yoga, eller kanske till och med alla tre på rad? 😀 Som stor nyhet för hösten är också BODYCOMBAT tillbaka och den hittar du på tisdagar kl 18:15 och även torsdagar kl 19:00 (då i 45-minuters format). Vi är superpeppade inför det och hoppas att också våra medlemmar ska vara det! Kettlebell kom tillbaka i somras på tisdagsmorgnar och får nu stanna kvar med aningen justerad till till kl 06.45. 

På onsdagar har vi gjort rum för en ny kombination. BODYPUMP45 och CXWORX! Eller – CXWORX och Les Mills SPRINT! Också Cycling30/45 går att kombinera med Yoga för en härlig blandning cardio och lugn. 

På torsdagar har vi utökat med en lunchklass till, nämligen Les Mills SPRINT! Det innebär att vi totalt har hela 4 lunchklasser, på måndag, onsdag och torsdag. På kvällen finns fler kombinationsmöjligheter: BODYBALANCE och DancePaso, DancePaso och Les Mills TONE30 eller kanske Les Mills TONE och Cycling. Eftersom TONE är “inklämd” mellan en massa härlig Cardio kommer den klassen att fokusera på styrka. BODYCOMBAT som sagt kl 19:00 och sedan är den sena GRITen tillbaka kl 20:00! 

På fredagar håller vi givetvis kvar Cycling30 och CXWORX som morgonklasser och avslutar dagen med ACT60 och BODYPUMP. Är man lite nyfiken på ACT vill vi slå ett slag för just denna klass gentemot ACT45. Detta eftersom ACT60 har mera tid för teknik och därför passar bra för dig som är ny, eller dig som vill lära dig mer och finslipa tekniken. ACT60 innebär alltså inte mera träning i sig, då det faktiska intensiva passet är max 30 minuter också där. 

På helgerna håller vi kvar Cycling på lördagar och Super Saturday som innebär olika klasser varje helg. Också söndagens Sista Chans är kvar men tillbaka på ny tid kl 16:15. Kolla vår hemsida för att se aktuella klasser varje vecka. 

 

Med det säger vi välkommen hösten och starta starkt med oss!💪 Schemat finns att hämta till pappers i vår reception från och med nästa vecka. Begrunda gärna här så länge. Och fråga oss om du har funderingar kring något – vi hjälper gärna och vill höra dina tankar!❤️ 

 

Publicerades 09/08/2019 15:33