Laddar Evenemang

Inte medlem än? Erbjudande i februari

Teckna medlemskap hos oss under februari månad och vi bjuder på startavgiften.
Tränar du minst 6 gånger under de 30 första dagarna så får du 50% rabatt på medlemsavgiften i april. En liten morot för att du verkligen ska komma igång med träningen 😉

Vi på Träningsverket bryr oss om våra medlemmar och vill att det ska gå bra för dig. Därför ingår alltid medlemsvård i våra medlemskap. Genom den kan du få hjälp med det du behöver, och en gratis träff med vår rådgivare Ia ingår givetvis. Ia svarar på dina frågor kring träning, hjälper dig att tänka rätt när du är ny för träning, eller berättar mer om hur det fungerar hos oss. Vi har också uppföljning så att du får en vänlig puff i rätt riktning om vi märker att du inte besökt oss på ett tag. Det händer oss alla att motivationen tryter, därför finns vi här!

Vi uppmuntrar alla till en Smart Start och har också tagit fram ett helt program för detta. Det grundar sig i att mer än hälften av alla som börjar träna slutar igen inom 30 dagar, och det vill vi undvika att ska hända. Därför finns tydliga riktlinjer för hur du bäst trappar upp din träning, och framförallt börjar lugnt – en smart start helt enkelt! Du kan läsa mer om detta på vår hemsida, eller direkt boka en träff med Ia så hjälper hon dig där också.

Utöver det är det viktigt för oss att det är trevligt och fint när man tränar. Helst ska man trivas så bra att man vill vara här alla dagar! Därför har vi kontinuerligt renoverat och piffat upp våra lokaler, och vi är supernöjda över vår fantastiska lounge där vi också bjuder på frukost flera gånger om året. Vi ordnar medlemsfest och medlemsdag, allt för att göra det där lilla extra.

Vi erbjuder gymträning, personlig träning både individuellt, i par och i grupp och gruppträning med stor variation. Vi håller kurser för förälder- och barnträning i ålder 7-12 år, och även för ungdomar som vill börja träna i gymmet innan de är 16 år.

Vi har en egen Näringsterapeut – Jennifer Öström – för dig som också vill veta mer om hur du kan hjälpa dig själv att må ännu bättre och Osteopatkliniken Åland finns också i våra lokaler för dig som förebygga bekymmer eller åtgärda någon skada eller annat problem.

Välkommen in i februari. Vi hjälper dig!😍

Publicerades 30/01/2020 13:52