Laddar Evenemang

Inte tecknat ditt sommarkort än? Titta hit!

Har du inte startat din sommarträning än? Gör du det nu får du en gratis 15-minuters konsultation med Osteopatkliniken Åland på köpet! Gäller fram till 15 juli. Passa på!

För 49€ per månad ingår all träning hos oss och du kan välja en eller två månader. Du kan dessutom lägga till extradagar så att kortet gäller precis så länge som passar dig. Om du lägger till nyckelgym kan du träna alla dagar från kl 04:00-24:00.

Hos oss får du hela paketet. Vi har ett stort och välutrustat gym som ger möjlighet till många typer av träning. Vi har både medicinsk och personlig träning och gruppträning med allt från härlig dans till cycling, hardcore fyspass och avslappnande yoga. Under samma tak finns också Osteopatkliniken Åland som hjälper dig att hålla kroppen i bästa möjliga skick.

I rådande situation städar vi extra och uppmanar till god handhygien. Vi har extra stationer med tvål och desinficering så att du lätt kan sköta den och avtorkning av redskap. Vi håller också flera klasser utomhus! 🙂

Vi vet att träningen är viktigare än någonsin, både för den fysiska och mentala hälsan. Så varför vänta? Sommarträningen startar nu!

Vårt gruppträningsschema sträcker sig till 20 augusti och finns här. Titta gärna där vad som skulle passa dig, och hör av dig om det finns frågor! Vi har också vår medlemsrådgivare Ia beredd att hjälpa dig på alla sätt hon kan. ❤️

Publicerades 24/06/2020 10:51