Laddar Evenemang

JUNI PÅ TRÄNINGSVERKET

Ändrade öppettider – Från och med måndagen den  29.5 har vi ändrade öppettider som gäller hela sommaren. 🕘

Mån – Tors: 09:00 – 20:00

Fredag: 06:30 – 18:00

Lördag: 10:00 – 14:00

Söndag: Endast öppet för nyckelgym 00:00 – 24:00

Grundis i Juni – Häng med på en grundgenomgång av gymmet tillsammans med vår fantastiska personliga tränare Linda! 💪🤩

Detta kommer att hållas under två tillfällen:

Onsdagen den 7.6 kl. 17.00

Tisdagen den 20.6 kl. 17.00

Är du osäker på vissa maskiner, tekniken, eller är helt ny i gymmet så är detta ett perfekt sätt att lära sig eller komma igång när du har Linda vid din sida som kan hjälpa dig! Hon går igenom maskinerna och tekniken så att du ska få ut så mycket av gymmet som möjligt utan några skador. 

LesMills releaser – Nya releaser av LesMills klasser v. 24! Häng med! 

Dansa gratis – Ännu kan du ta med någon under juni månad på gratis dans! Du kan välja mellan BODYJAM och SH´BAM.

Utomhusträning – Act45 kommer hållas utomhus på måndagar kl. 16:30 med Malin G, så länge vädret tillåter. Se till att klä dig efter väder! 🌞

PranaYoga – Nytt på schemat för juni är PranaYoga med Inese. 🧘‍♀️ I PranaYoga fokuserar man på yogarörelser, meditation och andningstekniker.

Midsommar – Öppettider under midsommar:

Midsommarafton fredagen den 23.6 kl. 06.30 – 12:00 – bjuder vi på smoothie på morgonen. 🍹

Midsommardagen lördagen den 24.6 har vi endast öppet för nyckelgym.

Sommarkortet – Sommarkortet är ett billigare medlemskap för dem som bara vill träna under sommaren. Kortet kan tecknas under månaderna maj, juni, juli och augusti med en minimi bindningstid på en månad. Medlemskapet ger rättigheten till träning i enlighet med Träningsverkets ordinarie utbud samt vissa medlemsförmåner.

 

Pris: 50 euro/månad för perioden 1.5-31.8 alternativt klumpsumma 100 euro för 2 månader och 140 euro för 3 månader. Nyckelgym ingår i 3 månaders sommarkort.

 

ICIW-beställning – Onsdagen den 28.6  kommer vi att göra en beställning från ICIW, gå in och titta på deras finska hemsida och se om du hittar några fina träningskläder. Som Guld- eller Guld + medlem får du 20% rabatt och övriga medlemmar får 10% på sin beställning. Observera att köpet är bindande och vår rabatt utgår ifrån ordinarie pris på deras hemsida. 👕

Sommarutmaning –  Träna minst 2 ggr/vecka hela sommaren och var med i utlottningen av en månad gratis! 😍 Kom till receptionen i slutet av sommaren så kollar vi hur många gånger du tränat per vecka. För att få större chans att vinna, tagga oss på SoMe, när du gör din favoritövning eller kör favoritpasset. Då läggs ditt namn med en extra gång.

Man kan delta max 5 gånger! Vinnaren dras torsdagen den 31.8.

Ungdomsträffar – Varje onsdag mellan kl. 15:30-16:30 har vi ungdomsträffar för ungdomar 13 år och uppåt tillsammans med Linda. Denna träff är obligatorisk för varje ungdom som är 13-15 år som inte har varit i ett gym tidigare. 

Linda kommer att gå igenom vett och etikett i gymmet, hur maskiner fungerar och lite allmänna saker som är bra att känna till när man tränar hos oss. 😊

Kom ihåg att boka kvällen innan önskad träff, det kan du göra genom att antingen maila, ringa eller komma förbi receptionen. Träffen är gratis. 

Friskvård – Vänligen observera att friskvården behöver betalas in innan den 10:e varje månad för att kunna dras från kommande faktura.

Vi tar emot friskvård från: Friskvård.ax, ÅHS friskvård, Smartum, E-passi, Eazybreak m.fl. 

Kontakta oss för övriga alternativ.

Publicerades 30/05/2023 14:53