Laddar Evenemang

Kampanjdagar i januari 2023!

Superkampanjdagar hos oss innebär två veckor med fina kampanjpriser! 

Kampanjen gäller mellan måndagen den 2 januari till lördagen den 14 januari. 

Nu kan du teckna ett nytt medlemskap hos oss och få januari gratis!
Dessutom bjuder vi på startavgiften! 

Läs allt om våra medlemskap och hitta det som passar dig här.

Våra erbjudanden gäller alla medlemskap förutom Silver, Testa på och Rehabkort.

Varför ska du då välja Träningsverket? Jo därför att:

Träningsverkets vision är att förbättra den åländska hälsan och bidra till ett lyckligare samhälle genom ett helhetskoncept inom träning och friskvård.

När vi startade Träningsverket var vår ambition att skapa ett ställe där vi själva skulle vilja träna. Vi ville få fram kärleken till själva träningen! Vi önskade en anläggning där en nybörjare står bredvid en flitig motionär, en bodybuildare står sida vid sida med en pensionär, en elitidrottare bredvid en rehabtränande – och att alla njuter och utvecklas av sin träning. Allt detta har vi uppnått i dag!

Hos oss hittar du allt under samma tak – gym, personlig träning och gruppträning med stor bredd. Vi förespråkar en mix av styrketräning, konditionsträning och mindfulness/flexiblitet vilket syns tydligt på vårt gruppträningsschema. Då alla gillar olika finns givetvis flera alternativ inom varje område, det ska vara roligt att träna!

Vi på Träningsverket bryr oss om våra medlemmar och vill att det ska gå bra för dig. Därför ingår alltid medlemsvård i våra medlemskap. Genom den kan du få hjälp med det du behöver, och en gratis träff med våra en av våra rådgivare ingår i alla medlemskap. De svarar på dina frågor kring träning, hjälper dig att tänka rätt när du är ny för träning, eller berättar mer om hur det fungerar hos oss. Vi har också uppföljning så att du får en vänlig puff i rätt riktning om vi märker att du inte besökt oss på ett tag. Det händer oss alla att motivationen tryter, därför finns vi här!

Utöver det är det viktigt för oss att det är trevligt och fint när man tränar. Helst ska man trivas så bra att man vill vara här alla dagar! Vi har vår fantastiska lounge där man kan hänga före eller innan ett träningspass, vi bjuder också på frukost eller kvällsfika flera gånger om året. 

Vi vill göra det lilla extra. Utöver frukost ordnar vi stort och smått; workshops, långcyclingar, specialevent av olika slag, reserverar tid för nyblivna mammor och barn-träning, erbjuder förälder och barn träning, och den populära barnpassningen.

Just nu är det viktigare än någonsin att ta hand om sig. Det kanske blir tjatigt men det är sant. Med hjälp av träning får du en paus från allt annat som är på gång, oberoende om det är i gymmet, på yogaklassen eller dansen. Hjärnan behöver en paus från allt som snurrar på och det kan den få här hos oss. Låt gymmet bli din oas, din egentid eller din tid med din vän, och ditt sätt att koppla bort. Med värme vill vi hjälpa dig med detta, det är därför vi finns. Så kom in och prata med oss, och framförallt; MÅ BRA MED OSS!❤️

Publicerades 29/12/2022 14:58