Laddar Evenemang

Kampanjdagar och öppet hus 1-3.9 - passa på att bli medlem!

Nu förlänger vi vårt supererbjudande från augusti ytterligare några dagar. 1-3 september har vi dessutom öppet hus så att du kan komma och testa hela vårt utbud gratis, och tecknar du samtidigt medlemskap har vi ett finfint erbjudande för dig!

Hela hösten rabatterar vi alla våra längre medlemskap, om du tecknar kort just dessa dagar. Det innebär att du kan träna från så lite som 45€ per månad fram till årsskiftet! Vi bjuder också på registreringsavgiften som är värd upp till 50€.

För att läsa mer om oss och vad vi står för kan du klicka här. Vi tar hand om våra medlemmar och hjälper dem att upprätthålla träningen med hjälp av gratis medlemsvård. Vi sätter stolthet i att erbjuda träning med kvalitet, både på gruppträning och i gymmet. Vi erbjuder också yoga och nu även med superlyxiga yogaprops, som på vilken yogastudio som helst! Vår mysiga lounge står redo för våra populära frukostar, och specialevents planeras för fullt. Vad sägs om en dag fylld av träning redan lördag 4 september? Också långcyclingen är tillbaka med klasser på allt från 30 – 120 minuter på G. Håll också utkik efter vårt egna sätt att fira Åland 100 – självklart är vi med på vårt eget vis! 😃

Vad gäller egentligen då? Här är våra medlemskap och priser för hösten:

Brons/Brons +       45€/månad (norm. 50)

Guld+                        49€/månad (59)

Guld                           55€/månad (62)

Silver +                     63€/månad (70)

Allt om de olika medlemskapen läser du här. Du kan givetvis komma in och prata med 0ss, eller ringa på 23003 om du har frågor kring detta. Vi hjälper dig att hitta rätt bland de olika alternativen.

Välkommen in och starta höstens träning! Som vi längtat efter en mer normal höst och tillvaro, och nu närmar det sig. Träningen är lika viktig ännu och den behövs för att vi ska må bra. På så många sätt. Vi har stor bredd på vår träning, så att du ska hitta just det som får dig att må bra. Och tillsammans blir det ännu roligare! Vi ses på gymmet i höst!❤️

 

Erbjudandet gäller ej Silver, Testa på och Rehab.

Publicerades 23/08/2021 10:12