Laddar Evenemang

Workshop i yoga med Kim 24.11

De två tillfällen som hölls i våras kommer nu att hållas igen. Sedan kommer vi att fylla på med en helt ny del i workshop nummer 3! Här berättar Kim mera om höstens två workshops och tankarna bakom dem.

Yogan är vidsträckt, den är stor men bara lite av den kan göra en enorm skillnad hos utövaren. Under hösten kommer vi att erbjuda två workshops med Kim för dig som vill lära dig mer om yoga och vill utvecklas och använda yogan som ett redskap för utveckling.

Vid vårt första tillfälle kommer vi att göra en kort påhälsning i yogans historia bara för att ha med oss lite mer kunskap i ryggsäcken. Sedan kommer vi att börja fördjupa oss i vad Yoga är och vilka de viktigaste sakerna att känna till för att utvecklas i yogan är.

Vi startar från grunden och i vår yogaträning kommer vi att börja  med ben och höfter. Vi går igenom teknik och vad rörelserna är bra för. Vid andra tillfället kommer vi att fortsätta fördjupa oss och i yogaträningen fortsätter vi uppåt i kroppen med ryggen och rotationer.  

Workshopen är 3 ½ timme och vi inleder dagen med en skön yogaklass och sedan har vi utrymme för att inta egen medhavd mellanmål eller lunch  och så fortsätter vi med föreläsning. I mån av tid avslutar vi även dagen med en kortare yogaklass.

Mitt mål med dessa dagar är att få ge er en del av de kunskaper jag önskar att jag skulle ha haft när jag började. Sådant som har tagit mig år att lära mig och förstå men som gör sådan skillnad i min egen yogaträning. Det vill jag dela med mig av till er.

Anmälning: jag kommer vilja ha ganska små grupper för att kunna ta hand om er ordentligt så det är först till kvarn som gäller och bindande anmälning.  

 

Anmäl er till receptionen, på tel.nr. 23003 eller via mail [email protected]

Kostnad: 35€ per person och tillfälle.

Datum:

Första tillfället 13 oktober  kl 11:00-14:30

Andra tillfället 24 november kl 11:00-14:30

Sista dag för anmälning är torsdagen innan, det vill säga 10 oktober och 21 november.

 

Varmt välkomna!

Varma Yogakramar Kim

Publicerades 23/09/2019 16:18