Laddar Evenemang

Vänkampanj hela februari - få en gratis månad

Nu har du som aktiv medlem en möjlighet att få en, eller kanske flera, månader gratis träning! Hjälp en kompis att komma igång med träningen och ni tjänar båda på det. Du som medlem har chans att få välja när du vill använda din gratis månad.

Bästa sättet att våga ta sig in på gymmet om man är osäker är att ha en kompis som kan guida en. Någon som får dig att känna dig trygg i allt det nya. För det ÄR läskigt med nytt och okänt för de flesta av oss, det gäller inte bara inom gymvärlden. Kommer du ihåg din första gång på ett gym?  Visst vill du hjälpa någon att få en trygg och fin upplevelse av det första besöket? Det tror vi!

Därför får du nu en gratis månad för varje ny medlem du värvar till oss! Då gäller att kompisen tecknar minst 6 månaders-avtal. Inget maxtak finns – värvar du 12 vänner har du plötsligt ett år gratis träning. Wow!

Kompisen då? Hen kan starta sitt medlemskap nu och betalar först i mars. Win – win – win vill vi kalla det!🙂 Välkomna in!

 

Erbjudandet gäller om kompisen tecknar minst 6 månaders medlemskap. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller mellan 1-28 februari.

 

Publicerades 31/08/2021 10:42