Laddar Evenemang

Les Mills World UNITED lördag 19.9

Årets globala träningsevent närmar sig!

World United är skapat för att fira träning, gemenskap och glädje.

Tusentals gym och medlemmar från hela världen är med denna dag för att fira hälsa och välmående, och vikten av vad träning kan göra för både vår fysiska och mentala hälsa. Det gör vi genom ett antal högkvalitativa klasser som körs under dagen lördag 19 september.

Kom och delta när vi håller en lördag proppfull av klasser som dessutom är den exklusiva releasen av Les Mills senaste klasser, som har skapats och filmats under lockdown, och alltså har haft andra förutsättningar än vanligt. För att fira att vi alltid kan hitta nya lösningar, hitta kraft i varandra och gemenskapen, och den fantastiska effekt träning har på oss vill vi delta denna dag. 

Vi släpper de senaste releaserna inom alla våra Les Mills-koncept, det vill säga BODYPUMP, BODYCOMBAT, SH’BAM, TONE, BODYBALANCE, GRIT Strength, SPRINT och CXWORX. Eftersom Skördefesten infaller samma helg har vi komprimerat schemat så gott det går, så att du kan hinna med både och! 😃

Här är vad du behöver veta:

  • Datum: 19 september
  • Tid: 09 – 14 
  • Schema:

09:15 BODYBALANCE 60 – Jenny & Tracey 

09:30 GRIT Strength 30 – Malin S & Malin G

10:15 TONE 45 – Emelie S & Frida

10:30 SPRINT 30 – Emelie W 

11:15 SH’BAM 45 – Linnea 

11:15 CXWORX 30 – Sarah & Frida (Athletic Room)

12:15 BODYPUMP 45 – Peijo, Patrik & Sarah 

13:15 BODYCOMBAT 45 – Malin S 

Nu hoppas vi på att få se dig under dagen! Kom och testa de nya releaserna och njut av en inspirerande träningsdag. Känslan när man tränar i grupp med fantastisk musik, nya utmanande rörelser och härligt ivriga instruktörer är svårslagen! Det vill vi hjälpa till att sprida, och hoppas såklart att ni är med oss . Gemenskap, glädje, svett och glada miner, det är lördag 19 september. Välkommen med på World United!

 

 

 

Publicerades 24/08/2020 11:06