Laddar Evenemang

Majrundan- ca. 5km i varierad terräng med start och mål vid Träningsverket

Lite variation i träningen är bra, så också frisk luft som bekant. Vi vill nu utmana dig att gå eller springa vår Majrunda som kommer vara utplacerad hela Maj månad. Det går lika bra att göra detta på blodigaste allvar som att ta med picknick korgen och göra det till utflykt. Oavsett nivå så kan du delta, du väljer själv nivå!

Vi har två olika ”klasser”, Blåa (snälla) och Röda (tuffare)

Blåa banan 🚶‍♂️
En variant med frågor längs rutten där ingen tid registreras. Här behöver du något att skriva upp dina svarsalternativ på, exempelvis telefonen, så att du kan sända in till oss och vara med i tävlingen om flest rätt. Ärlighet varar längst, inget googlande av svar vill vi se 😉 Sänd sedan in dina svar till [email protected] så kan du vinna ett litet pris.

Röda banan 🏃‍♀️
Här har du möjligheten att vara med och tävla om snabbaste tiden och därmed vinna, förutom ära och berömmelse, ett litet pris. Denna bana går enligt samma rutt som den röda men istället för frågor finns det olika uppgifter/övningar man behöver utföra innan man får fortsätta rutten. Åter igen, ärlighet varar längst, inget fusk! 😉 För att vara med och tävla om snabbaste tiden behöver du en tracker av något slag, klocka eller telefon med gps som kan registrera rutt och tid. Sänd sedan in en bild på avslutad träning var man ser både rutt och tid så är du med och tävlar om ett litet pris.

Det går såklart också bra att köra en mellanvariant och gå/jogga rutten, svara på lite frågor och göra uppgifterna/övningarna i ett sansat tempo och gå/jogga vidare. Man behöver heller inte sända in alls om man bara vill testa rundan för en lite annorlunda promenad.

Hur deltar man?
Majrundan är gratis för alla aktiva medlemmar och kartan får man genom att kontakta oss via mail till [email protected], skriv till oss på Facebook eller prata med oss i receptionen så sänder vi dig kartan som visar hur rutten ser ut och var du hittar kontrollerna. Start och mål är vid vår entré på Handelslänken 1. Är du inte aktiv medlem hos oss kan du köpa kartan för en femma, alla får delta!

Lycka till! 🥳

Publicerades 28/04/2021 09:55