Laddar Evenemang

MARS PÅ TRÄNINGSVERKET

Långcykling – V.9 kommer Ia köra långcykling30/60/90 på Lördag 4.3 kl. 10:30. 🚴

Grundis i Mars – Häng med på en grundgenomgång av gymmet tillsammans med vår fantastiska personliga tränare Linda! Detta kommer att hållas onsdagen den 8.3 kl. 17:00. 

Är du osäker på vissa maskiner, tekniken, eller är helt ny i gymmet så är detta ett perfekt sätt att lära sig eller komma igång när du har Linda vid din sida som kan hjälpa dig! Hon går igenom maskinerna och tekniken så att du ska få ut så mycket av gymmet som möjligt utan några skador. 

Pole Fitness – Nu är den här!🎉 Välkommen till vår Pole Fitness workshop med Christa & Camilla v.10! 🤩

Workshopen består av 5 klasser nybörjare, nivå 1, nivå 1-2 och nivå 2. 

Klasserna kommer att hållas lördagen den 11 och söndagen den 12 mars.

Ännu finns det platser kvar! Sista anmälan sker 8.3.

Teknikgenomgång med Linda – Linda kommer köra 3 veckors teknik genomgångar på 30 min –

– v.10 Tisdag 7.3 squats kl.17.00

– v.11 Onsdag 15.3 hip thrusts kl.17.00

– v.12 Måndag 20.3 marklyft kl.16.30

Vill du lära dig mer om teknik i gymmet? Häng med vår PT Linda. 🏋️

Anmälan kan du göra på plats och du behöver inte boka in dig innan utan det är bara att komma en stund innan det börjar. 

Les Mills Releaser – v.11 så har Les Mills releasevecka vilket innebär att våra instruktörer kommer under denna veckan att teama och köra tillsammans så häng gärna med på nya uppdateringar av klasserna tillsammans med dem!  ✨

Frukost – Fredagen den 24.3 kl. 07:15-09.00 så kommer vi att bjuda på frukost här på Träningsverket. Så kom gärna in och kör morgonpassen eller träna i vårt gym och kom sedan och sätt dig och ät en god frukost tillsammans med oss. ☕

ICIW-beställning – Den 21.3 kommer vi att göra en beställning från ICIW, gå in och titta på deras finska hemsida och se om du hittar några fina träningskläder. Som Guld- eller Guld+ medlem får du 20% rabatt och övriga medlemmar får 10% på sin beställning. Observera att köpet är bindande och vår rabatt utgår ifrån ordinarie pris på deras hemsida. 🎽

Ungdomsträffar – Varje onsdag mellan kl. 15:30-16:30 har vi ungdomsträffar för ungdomar 13 år och uppåt tillsammans med Linda. Denna träff är obligatorisk för varje ungdom som är 13-15 år som inte har varit i ett gym tidigare. 😊

Linda kommer att gå igenom vett och etikett i gymmet, hur maskiner fungerar och lite allmänna saker som är bra att känna till när man tränar hos oss. 

Kom ihåg att boka kvällen innan önskad träff, det kan du göra genom att antingen maila, ringa eller komma förbi receptionen. Träffen är gratis. 

Ny medlemsinspiratör på Träningsverket – Nu har vi en ny medlemsinspiratör på Träningsverket, tidigare hette det medlemsrådgivare. Säg hej till Jeanette Gunnars! 🤩 Vissa har säkert redan träffat henne som instruktör på SeniorCirkeln. Nu ska hon också ta sig an att hjälpa dig som vill komma igång med träning eller vill ha en puff i rätt riktning om motivationen inte är på topp.

Kontakta enkelt Jeanette direkt på [email protected], eller via vår reception/sociala medier så kommer de att ta frågan vidare.

Publicerades 02/03/2023 13:47