Laddar Evenemang

Aprilkampanj- Värva en kompis, få en månad gratis!

För dig som redan är medlem hos oss
Vi vill ha flera medlemmar och vi vill ha din hjälp🤩 Bästa sättet att våga ta sig in på gymmet om man är osäker är att ha en kompis som kan guida en. Någon som får dig att känna dig trygg i allt det nya. För det ÄR läskigt med nytt och okänt för de flesta av oss, det gäller inte bara inom gymvärlden. Kommer du ihåg din första gång på ett gym?  Visst vill du hjälpa någon att få en trygg och fin upplevelse av det första besöket? Det tror vi!

Därför får du nu en gratis månad för varje ny medlem du värvar till oss! Då gäller att kompisen tecknar minst 6 månaders-avtal. Inget maxtak finns – värvar du 12 vänner har du plötsligt ett år gratis träning. Wow!

Kompisen då? Hen bjuder vi på startavgiften och halva priset på den första månaden. Win – win – win vill vi kalla det!🙂

Till dig som vill börja träna hos oss
Ny på Åland? Eller bara inte råkar ha dina vänner hos oss redan. Ingen fara, vi har erbjudande även till dig. Träna minst 6 ggr inom första månaden och du får 50% på din andra månad hos oss. Vi bjuder även på startavgiften!

Som ny medlem hos oss kan du såklart i din tur värva dina vänner till oss och få en månad gratis. För det ÄR så mycket roligare at träna tillsammans med sina vänner. Må bra tillsammans!

Båda erbjudanden gäller till och med sista april. Dags att börja värva? 😉

 

Publicerades 15/02/2021 14:41