Laddar Evenemang

Ny åldersgräns för gruppträning

Ny åldersgräns för gruppträning!

I och med att vi vet att det finns ett stort intresse för träning bland ungdomar idag kommer vi att sänka vår åldersgräns på gruppträningen från och med januari. Det är jätteroligt att intresset och nyfikenheten finns, men det är inte enbart därför vi nu gör denna ändring.

I yngre åldrar är det vanligt med olika sporter eller fysiska aktiviteter, till en viss ålder. Sedan är det relativt vanligt att man slutar med den aktiviteten och hamnar i ett mellanläge där man ännu är för ung för gymmet, men ledsnat på den tidigare aktiviteten.

I samband med att den övergripande uppfattningen kring träning för ungdomar under 16 år har förändrats känner vi att det är helt rätt att släppa in de ivriga ungdomarna på gruppträningen!

Som alltid är vi måna om att ta hand om våra medlemmar och kommer därför att införa en obligatorisk träff med medlemsrådgivare, helt kostnadsfritt, för dessa ungdomar. Där kommer vi bland annat att gå igenom vad som behöver beaktas när man rör sig i gymmet, och vilka klasser som inte är tillåtna. (ACT, GRIT STRENGTH och BODYPUMP)

 

Så vad är åldersgränsen tänker du nu? Från och med januari 2019 – 13 år.

 

Välkommen! Och må bra med oss!

 

Publicerades 02/01/2019 10:09