Laddar Evenemang

Ny Personlig Tränare hos oss - Krister

Från och med augusti jobbar också Krister Kurzeja hos oss som Personlig Tränare! Hör av dig för att boka din tid med honom: [email protected]

Här berättar Krister om sig:

Jag har ett stort intresse av att utveckla människor och se vilka förändringar man kan uppnå med relativt enkla medel. Än viktigare att sedan förstå vad som krävs att under tid upprätthålla en nivå som man trivs med. Helt enkelt att hitta din egen väg för en långsiktig och hållbar hälsa. Jag har sedan början på 1980 talet aktivt tränat styrketräning detta i kombination med längdskidåkning och löpning med fokus på medel och långdistans. I slutet av 1980-talet utbildade jag mig till Naprapat, vilket var en fantastisk utbildning både gällande studierna men framför allt att få lära känna så mycket olika personer där en stor del varit elitidrottare inom olika sporter. En mycket lärorik period i mitt liv, jag började förstå helheten på ett annat sätt än innan. Jag har därefter kontinuerligt kompletterat och underhållit mina kunskaper då det hela tiden är nya saker att lära sig förstå. Jag har även många års erfarenhet i från näringslivet av att leda och utveckla människor.

Min önskan är att kunna hjälpa dig till långsiktig hållbar hälsa genom att arbeta med helheten både kropp och själ. Med hjälp av ett personcentrerat fokus där jag utgår ifrån dig, dina förutsättningar och vad du vill, så kommer jag att hjälpa dig att definiera och förhoppningsvis uppnå dina egna mål.

Trots att det finns mycket att lära sig så är det ganska enkelt att hålla sin kropp i bra skick, det viktigaste är att faktiskt börja aktivera sig och hitta sin egen väg framåt.

Kanske har du behov av en större förändring, vill få hjälp med att komma igång med din träning, eller vill bli av med någon störande värk – hör av dig till mig på [email protected]

Krister har sedan sin utbildning till Naprapat i slutet av 80-talet regelbundet uppdaterat sig och fyllt på med utbildningar inom många olika områden. Han har nu kompetens inom:

  • Personlig träning, fysträning
  • Greppträning – Teknik – Specialövningar – Redskap
  • Kettlebell i olika träningsformer 
  • Kostrådgivning
  • Träningsupplägg
  • Coaching
  • Rörlighet- och stabilitetstester
  • Kalipermätning – mätning av kroppsfett enligt Jackson/Pollock 7-punktsmätning
  • Terapeutisk massage

Så tveka inte att höra av dig! Under augusti månad firar vi dessutom våra 15 år som vi fyllde i april. Det gör vi genom att erbjuda 15% rabatt på alla träffar med Krister. Så boka nu – Krister står redo!

Publicerades 10/07/2020 15:31