Laddar Evenemang

Ny personlig tränare - välkommen Linda Forssell!

Nu får vi förstärkning inom Personlig Träning. Linda Forssell har jobbat hos oss sedan september och nu är det dags för henne att lägga till personlig träning till arbetsuppgifterna. Varför inte boka in en tid till denna härligt energiska och positiva tjej, som kommer att göra allt för att hjälpa dig med din träning! Här är hennes presentation av sig själv:

Att ta hand om vår hälsa är den bästa investering vi kan göra!
Vi kommer ofta in på vår träningsresa i tron om att vi ”bara” kommer att ändra vårt yttre, men det är mycket djupare än så. Du kommer att känna dig friskare, gladare, STARKARE, full av energi och ditt självförtroende kommer att gå genom taket!

Jag lägger upp en plan för dig och lär dig allt du behöver kunna för att nå dina mål. Oavsett om det gäller att få din ”drömkropp”, ta din träning till nästa nivå, viktminskning eller bygga muskler och få en stark kropp du kan vara nöjd över kommer jag att hjälpa dig. Eller om du helt enkelt bara vill leva en hälsosammare livsstil.

Jag heter Linda! Gick min utbildning i England som licenserad Level 3 personlig tränare. Har själv haft en lärorik träningsresa med allt från tävlande i bikini fitness, sprungit halvmaraton och alltid älskat att utmana kroppen.

Är du redo att påbörja din träningsresa tillsammans med mig? Är du redo att bli den bästa, starkaste versionen av dig själv?

Kontakta Linda på [email protected] för att boka din tid.

Publicerades 27/12/2021 10:30