Laddar Evenemang

Ny platsansvarig - välkommen Emelie Sölgén!

Hej,

Hoppas ni mår bra 😃
Det är med stor glädje jag har fått äran att driva Träningsverket vidare i rollen som platsansvarig.
Första gången jag klev innanför dörrarna till Träningsverket var hösten 2018. Jag har sedan dess lett olika gruppträningspass samt varit medlemsrådgivare.
När jag fick förfrågan att ta över Malins plats så kändes det som en självklarhet och jag ser verkligen fram emot att få leda Träningsverket vidare. 🙏🏻

Visionen för Träningsverket är att förbättra den åländska hälsan och bidra till ett lyckligare samhälle genom ett helhetskoncept inom träning och friskvård.
Träningsverket ska vara en plats dit du vill komma, kanske för att träna i gymmet eller för att delta på ett gruppträningspass, men också för att sätta dig i loungen för att ta en kopp kaffe. Oavsett så är du alltid välkommen till oss. ♥️

Min vision för Träningsverket är att få verksamheten att växa, att få vara med och bidra till att samhället blir friskare och starkare. Att få motivera och inspirera er medlemmar till att få bättre livskvalité är något jag brinner för.
Tillsammans med Träningsverkets personal vill jag erbjuda alla våra medlemmar sina bästa tänkbara träningsupplevelser.

Jag är alltid öppen för att ta en kaffe och finns här för att lyssna om du vill snacka om din träning. Jag finns här för er och hoppas ni kommer till mig om ni har något på hjärtat.

Nu ser vi framemot en framtid fylld med träning, optimism och livsglädje!

[email protected]

Publicerades 20/01/2022 14:24