Laddar Evenemang

Nyfiken på Träningsverket? Nu har vi erbjudandet för dig!

Är det dags att starta upp träningen? På Träningsverket hjälper vi dig att faktiskt komma igång ordentligt med hjälp av en liten morot. Om du tränar minst 6 gånger din första månad ger vi dig halva priset på nästa månad!

Varför 6 gånger? Jo för att undersökningar visar att de som tränar minst 2,1 gång per vecka har 66% större chans att faktiskt hålla fast vid regelbunden träning. Och för att vi inte vill pressa för hårt i början är vi nöjda med 6 tillfällen istället för 8,4.😉

I alla medlemskap ingår också gratis medlemsrådgivning så att du får hjälp med hur du kan planera din träning och vilken typ av träning som passar dig. Allt för att du ska ha det bästa möjliga utgångsläget för din nya hälsoresa.

Utöver det bjuder vi på startavgiften som är värd upp till 50€. Du kan läsa allt om våra olika medlemskap här eller komma in och prata med oss så hjälper vi dig att välja det som passar bäst, utifrån dina behov.

Vänta inte till måndag – passa på direkt motivationen infinner sig! Vi har öppet alla dagar.😃 Erbjudandet gäller dock ända till sista april.

Vill du veta ännu mer om oss och varför du ska välja Träningsverket ska du läsa här! Välkommen till gymmet där fina och fräscha utrymmen är a och o, och stämningen bland både personal och medlemmar är minst lika viktigt som själva träningen. Därför har vi till exempel vår mysiga lounge och nyrenoverade omklädningsrum. Kom och känn efter – är det här du tar ditt nästa träningspass?

Publicerades 15/02/2021 14:38