Laddar Evenemang

Nystart 2021! Bli medlem nu - resten av januari gratis

Vi har lämnat 2020 bakom oss och blickar med positiv förhoppning framåt! Vi har valt att hålla igen på våra kampanjdagar då läget i samhället gör att vi inte kan uppmuntra till öppet hus med extra mycket människor i lokalerna.

Vi vet dock, och märker redan, att många är redo att starta upp sin träning oberoende situation i samhället, eller kanske just därför. Vi har pratat om det i snart ett år men det stämmer än; träningen är SÅ viktig nu. Så till dig som vill starta upp ditt kort och göra den där förändringen som kommer att hjälpa dig har vi nu ett erbjudande.😃

Alla som tecknar minst ett årskort (Guld, Guld+ och Brons+) får resten av januari gratis! Vi bjuder också på startavgiften som är värd upp till 50€.

Läs allt om våra medlemskap här för att se vad som passar dig. Eller kom in till oss så hjälper vi dig. Som medlem ingår alltid en 15-30 minuters konsultation så att du ska komma igång med träningen på bästa och smartaste sätt. Vi har lång erfarenhet och vet att den hjälpen behövs om man är ny. Det vill vi ge till dig.❤️

Välkommen in till oss, och din nystart 2021!

PS. Är du inte riktigt redo än så kommer vi att hålla kampanjdagar när vi återgår till mindre restriktioner igen. Håll utkik efter dem!

Publicerades 08/01/2021 16:27