Laddar Evenemang

Nystart 2021 - kampanjdagar 18-22 januari

Med ett exceptionellt år bakom oss blickar vi nu framåt och ser att ljusare tider är nära. Januari är ofta den perfekta månaden att starta din träning, så också i år! Nystart 2021 kan appliceras på många plan, hos oss handlar det givetvis om att ta hand om sig. För att orka hålla ut lite till och må bra medan du gör det krävs träning, sömn, bra kosthållning och härligt umgänge i den mån det fungerar just nu.❤️ Är du redo att ta dig an träningsbiten?

Superkampanjdagar hos oss innebär en vecka med finfina kampanjpriser och erbjudanden alla dagar! Kom in den dagen som passar dig bäst och starta den där förändringen som du vet är så bra.

Måndag 18.1 – Vi bjuder på startavgiften och resten av januari gratis (värde upp till 70€)

Tisdag 19.1 – Vi bjuder på startavgiften och en PT-träff (värde upp till 118€) Gratis kroppskompositionsmätningar och PT på plats kl 17-19.

Onsdag 20.1 – Surprisedag! Välj det erbjudande som passar dig bäst.

Torsdag 21.1 – Kompisdag. Du som aktiv medlem bjuder med en vän som blir medlem och ni får båda en gratis månad!

Fredag 22.1 – Vi bjuder på startavgiften och resten av januari gratis (värde upp till 70€)

Alla som tecknar minst ett års medlemskap (Guld(+) och Brons+) får också en superfin Träningsverket vintermössa!
Läs allt om våra medlemskap och hitta det som passar dig här.
Våra erbjudanden gäller alla medlemskap förutom Silver, Testa på och Rehabkort.

Varför ska du då välja Träningsverket? Jo därför att:

Träningsverkets vision är att förbättra den åländska hälsan och bidra till ett lyckligare samhälle genom ett helhetskoncept inom träning och friskvård.

När vi startade Träningsverket var vår ambition att skapa ett ställe där vi själva skulle vilja träna. Vi ville få fram kärleken till själva träningen! Vi önskade en anläggning där en nybörjare står bredvid en flitig motionär, en bodybuildare står sida vid sida med en pensionär, en elitidrottare bredvid en rehabtränande – och att alla njuter och utvecklas av sin träning. Allt detta har vi uppnått i dag!

Hos oss hittar du allt under samma tak – gym, medicinsk och personlig träning, gruppträning med stor bredd och osteopati i form av Osteopatkliniken Åland. Vi förespråkar en mix av styrketräning, konditionsträning och mindfulness/flexiblitet vilket syns tydligt på vårt gruppträningsschema. Då alla gillar olika finns givetvis flera alternativ inom varje område, det ska vara roligt att träna!

Vi på Träningsverket bryr oss om våra medlemmar och vill att det ska gå bra för dig. Därför ingår alltid medlemsvård i våra medlemskap. Genom den kan du få hjälp med det du behöver, och en gratis träff med våra rådgivare Ia eller Emelie ingår i alla medlemskap. De svarar på dina frågor kring träning, hjälper dig att tänka rätt när du är ny för träning, eller berättar mer om hur det fungerar hos oss. Vi har också uppföljning så att du får en vänlig puff i rätt riktning om vi märker att du inte besökt oss på ett tag. Det händer oss alla att motivationen tryter, därför finns vi här!

Vi uppmuntrar alla till en Smart Start och har också tagit fram ett helt program för detta. Det grundar sig i att mer än hälften av alla som börjar träna slutar igen inom 30 dagar, och det vill vi undvika att ska hända. Därför finns tydliga riktlinjer för hur du bäst trappar upp din träning, och framförallt börjar lugnt – en smart start helt enkelt! Du kan läsa mer om detta på vår hemsida, eller boka en träff med någon av våra rådgivare så hjälper de dig där också.

Utöver det är det viktigt för oss att det är trevligt och fint när man tränar. Helst ska man trivas så bra att man vill vara här alla dagar! Därför har vi kontinuerligt renoverat och piffat upp våra lokaler, och vi är supernöjda över vår fantastiska lounge där vi också bjuder på frukost flera gånger om året. Vi vet också hur viktigt det är att det är rent och snyggt i lokalerna och har nu dessutom utökade städrutiner så att det känns tryggt att träna.

Vi vill göra det lilla extra. Utöver frukost ordnar vi stort och smått; workshops, långcyclingar, kurser och medlemsresa, specialevent av olika slag, reserverar tid för nyblivna mammor och barn-träning och den populära barnpassningen.

Just nu är det viktigare än någonsin att ta hand om sig. Det kanske blir tjatigt men det är sant. Med hjälp av träning får du en paus från allt annat som är på gång, oberoende om det är i gymmet, på yogaklassen eller dansen. Hjärnan behöver en paus från allt som snurrar på och det kan den få här hos oss. Låt gymmet bli din oas, din egentid eller din tid med din vän, och ditt sätt att koppla bort. Med värme vill vi hjälpa dig med detta, det är därför vi finns. Så kom in och prata med oss, och framförallt; MÅ BRA MED OSS!❤️

 

Publicerades 12/01/2021 11:26