Laddar Evenemang

Ont i kroppen av hemmajobb? Kom på workshop 17 April

Börjar du känna av hemmajobbet i kroppen? Var kontorsstolen ganska bra att ha där på arbetet ändå? Eller känner du annars av stel nacke och axlar? Vi har workshopen för dig! 

Under två och en halv timme guidar vår Personliga och Medicinska Tränare Jessica dig både teoretiskt och praktiskt genom övningar som kan hjälpa dig att slippa värk och stelheter, OM du sedan aktivt fortsätter med övningarna 😉 

Vi ses i liten grupp för att gå igenom allt det där som påverkar hållningen, vad du ska tänka på under arbetsdagen och vad du kan göra på din fritid för att underlätta. För ingenting kommer gratis men med rätt hjälp kan du göra världens skillnad! 

Workshopen hålls en lördag, mestadels utanför ordinarie öppettider så att vi har ordentligt med utrymme i lokalerna, och du behöver inte vara orolig för trängsel. 

När? Lördag 17 April kl 13:30-16. 

Var? Träningsverkets lokaler

Kostnad: medlem 25€  icke-medlem 35€

Tänk på att du kan använda dina friskvårdskuponger för workshopen. Vad kan väl vara bättre friskvård än en kurs som kan bidra till mera ork och uthållighet på arbetsplatsen, likväl i det vardagliga livet? 

Bindande anmälan senast torsdag 15.4 till [email protected] eller på tel. 23003. Välkommen med!

 

Publicerades 16/02/2021 14:51