Laddar Evenemang

Personlig hälsning från Kim - missa inte en spännande nyhet!

Hejsan Kim här, till dig som är Träningsverkets härliga medlem så vill jag både tacka för att du finns hos oss på Träningsverket och få delge en spännande nyhet! Det har gått många år, närmare bestämt 15 år, sedan jag var med och startade upp träningsanläggningen Träningsverket. Det har varit både fantastiskt lärorika, tuffa, och otroligt roliga år. Många av er som tränar hos oss har varit med ända sedan start och varit med om hela utvecklingen, ombyggnader, nya koncept och massor av inspiration. Andra är nyare hos oss, men oavsett, utan er alla så skulle vi inte finnas. Av hela mitt hjärta är jag fantastiskt tacksam till er alla för att vi tillsammans idag är Träningsverket – där vi mår bra!

I höst händer det mycket spännande saker hos oss. I somras blev jag tillfrågad om jag skulle kunna bygga upp och designa en ny yogastudio mitt i Mariehamn. Den förfrågan är oerhört svår att säga nej till. Till alla er som känner mig, ni vet att det absolut viktigaste i mitt liv är att få hjälpa och bidra till människor, till DIG, på det sätt som jag kan. (Sedan är jag som alla andra och ibland undrar jag jösses, räcker detta till, blir det bra, gör det någon nytta – men som för oss alla, vi kan bara göra så gott vi kan )

Studion som nu skapas kommer att finnas mitt i Mariehamn med en topp-location! Några steg upp från Sittkoffs och närmare bestämt på Norragatan 1 i ena halvan av Lustans. Det behövs, för det finns idag ingen knytpunkt för olika typer av yoga, meditation, mindfulness och helande.

Vad som också är lite roligt är att Lustans idag redan genomströmmas av människor som också vill må bättre och doften där inne är helt underbar (människor kommer t.o.m. in och bara sätter sig ner i fåtöljen, slappnar av och går sedan ut igen. Man kommer in, för att få ro en stund, ett andrum – precis så som vi har på Träningsverket men lite på ett annat sätt). Så jag ser detta som ett fint komplement till Träningsverket, inget av dem tar ut det andra. Vi behöver både fysisk ordentlig träning och avslappning.

Då detta kommer att ta en hel del tid i anspråk o jag anser att vi alla på Träningsverket förtjänar absolut det bästa så har jag nu utsett Malin Sundbom till platschef på Träningsverket. Så att det alltid finns en ansvarig på plats för er att vända er till . Detta är också ett inspirerande och viktigt steg i att få in nya tankar kring hur vi på Träningsverket kan utvecklas. Efter 6 år i huset (11 år som instruktör) är Malin väl insatt i Träningsverkets värderingar, vision och mål och kommer nu att fortsätta arbetet framåt! Träningsverket står för kvalitet, omtanke och kärlek och det kommer vi att fortsätta att förmedla, sprida och utveckla!

Jag kommer givetvis att finnas kvar som en del i företagets ryggrad och grundpelare och jag kommer att fortsätta att hålla mina yogaklasser och workshops på Träningsverket.

I detta nya, Yogastudion, så har jag förhandlat fram med Lustans och Nina Axell-Hartvik (ägare) att du som Träningsverkets medlem, som också vill träna på Yogastudion ska bli premierad och erhålla ett lägre pris.

DESSUTOM vill vi exklusivt bjuda dig som Träningsverkets medlem på premiärinvigning av Yogastudion för att allra FÖRST få komma och se och besöka den innan den officiella invigningen sker. Varmt välkommen på invigningen av Ålands nyaste, mest kompletta och härligaste yogastudio torsdagen den 19 september kl 16:00 – 20:00. 

För mera information se Kims instagramkonto
Träningsverkets eller Lustans facebook sida
eller Träningsverkets instagram

Publicerades 28/08/2019 16:07