Laddar Evenemang

Prova på vårt utbud gratis - öppet hus lördag 5.9 kl 10-16

Ja nu är det dags! Hösten närmar sig och då brukar det vara dags att tänka på träningen igen. För ja, vi vet att det lätt blir en liten paus under sommaren, men desto mer motiverad brukar man vara till hösten sen.😉 I år kanske pausen ofrivilligt blivit längre än vanligt och då är det verkligen läge att hitta tillbaka till ditt sunda jag. Vi vill hjälpa dig med det för vi VET att det är viktigt nu.

Därför startar vi hösten med ett öppet hus! Lördag 5 september håller vi öppet kl 10-16 för alla som vill besöka oss. Du kan prova på gymmet eller någon av alla våra gruppträningsklasser. Schemat kommer inom kort. Vi kommer att ha vår Medicinska och Personliga Tränare Jessica och Personliga Tränaren Krister på plats kl 11-13, och även Osteopatkliniken Åland är här kl 11-14 för frågor, kluriga tester och bokningar. Eventuellt kommer också flera av våra samarbetspartners med erbjudanden, vi uppdaterar kontinuerligt.

Som alltid kommer vi att ha ett superfint erbjudande för alla som tecknar kort under dagen. Men framförallt vill vi bjuda in till en härlig dag fylld med träning, gemenskap och glädje!❤️ Också våra medlemsrådgivare kommer att finnas tillgängliga under dagen, så att du kan diskutera med dem hur du bäst kommer igång med träningen, eller boka en tid där ni i lugn och ro kan prata om det du funderar över. Det är viktigt för oss att det går bra för dig och din träning, därför ingår medlemsvård i alla våra medlemskap.

Läs gärna mer om vår vision och bakgrunden till Träningsverket i nyheten här under. Vi kan sammanfatta det med att det ska vara roligt att träna! Därför lägger vi till det lilla extra – frukostar, medlemsfest och medlemsresa, kurser och workshops. Vi ser till att det är fint i våra lokaler och att det finns möjlighet till mysigt häng innan eller efter träning i vår fina lounge.

Oberoende ålder är du välkommen till oss – vi har något för alla! Kursen Level up där förälder och barn tränar tillsammans, Green Card till gymmet för dig i ålder 13-15 år, UTmaningen för dig som vill träna utomhus och SeniorCirkel för dig som är 60+ (utomhus så länge vädret tillåter).

Behöver du barnvakt för att besöka oss? Nu erbjuder vi barnpassning också under öppet hus! Du kan boka barnpassning mellan 11-15 för blöjfria barn. 🙂 Max 5 barn samtidigt och därför även en begränsning om max en timme per vuxen. Bokning görs senast fredag 4.9 kl 12:00 till vår reception på [email protected]

Häng med lördag 5 september för att få din egen känsla av Träningsverket. Välkommen och må bra med oss!💪

Publicerades 11/08/2020 15:47