Laddar Evenemang

September på Träningsverket

 

Måndag 31.8 Startar höstens nya gruppträningsschema! Kika närmare på schemat genom att klicka på denna länk eller ta din egen papperskopia från receptionsdisken.

Tisdag 1.9 startar vi en ny Green Card Kurs med Vår personliga tränare Krister. Kursen är för dig som är 13-16 år och vill börja träna i vårt gym.

Lördag 5.9 håller vi  Öppet Hus kl. 10-16, alla är Välkomna! Vi bjuder på ett fullspäckat schema, kom in till oss för en härlig dag tillsammans i träningens och hälsans tecken 💕Gruppträningsschemat för dagen hittar du här.

Tisdag 8.9 kl. 18.30 startar Level-up. Vårens Succé är tillbaka, träning som är  för vuxen tillsammans med barn i ålder 7-12 år. Där får båda två njuta av tid tillsammans och härlig rörelseglädje.

Torsdag 10.9 är det Grundgenomgång i gymmet och cardiomaskiner kl 18:30 med Richard. Perfekt för dig som är ny på gymmet och vill lära dig mer. Anmäl dig till receptionen senast dagen före.

Torsdag 17.9 kl. 10 Seniorträning- Antikrundan😉 Utomhus med Ulrika drar igång. En 45 minuters promenad där vi stannar till och gör olika typer av övningar för styrka och balans.

Lördag 19.9 Les Mills world UNITED . Årets globala träningsevent! Alla Les Mills releaser släpps under dagen. Kom och testa de nya releaserna och njut av en inspirerande träningsdag.

Lördag 26.9 kl. 11 Dans-step med Annette Höglund. Häng med på en härlig nostalgitripp!

Publicerades 26/08/2020 14:14