Laddar Evenemang

Erbjudande hela hösten - välkommen att starta din träning

Nu vill vi fortsätta att uppmuntra till träning. Både rent fysiskt men också psykiskt behöver vi träning och yoga eller annan återhämtning för att ta hand om oss. Och denna höst gäller det mer än någonsin!

Visste du att ditt immunförsvar blir bättre när du tar hand om dig med träning och kost? Det vill vi hjälpa dig med. Livet känns också mer positivt och med en känsla av handlingskraft när vi motionerar och tar hand om oss. Något som är viktigt då vi förstått att många under de senaste halvåret börjar känna sig  maktlösa och inte så positiva. Den känslan vill vi slå undan, och ersätta den med något fint!

Vi har valt att fortsätta med ett erbjudande hela denna höst, så att du kan få en lägre månadskostnad både oktober, november och december. Från och med januari gäller normalpris till bindningstidens slut. Då gäller följande:

Guld: 49€/mån okt-dec 2020, fr.o.m. januari 2021 normalpris.

Guld+: 47€/mån okt-dec 2020, fr.o.m. januari 2021 normalpris.

Brons+: 43€/mån okt-dec 2020, fr.o.m. januari 2021 normalpris.

I alla dessa medlemskap ingår nyckelgym så att du kan träna alla dagar året runt kl 04 – 24. Du kan läsa allt om medlemskapen här. Under nyheten Varför välja Träningsverket kan du också läsa mer om oss och vår filosofi.💕

Nu vill vi se dig i gymmet! Och vi behöver hjälpas åt. För att komma igenom tuffa perioder krävs att vi tar hand om oss, och det gör vi bäst tillsammans. Gymträning, Personlig och medicinsk träning, gruppträning och yoga – gärna i kombination med varandra. Vi har det! Dessutom erbjudande under hela hösten, så visst ses vi? Välkommen in till oss så hjälps vi åt!😍

 

Publicerades 09/09/2020 15:04