Laddar Evenemang

Sommarens Gruppträningsschema, 3.5-29.8.2021

I år kommer vårt gruppträningsschema för sommaren att starta redan i Maj. 😎

Fr.o.m 3 Maj kör vi alltså igång sommarschemat. Klicka här för att få upp schemat i överskådlig vy. Vi har planerat detta utifrån vad vi har sett de senaste månaderna. Vilka klasser behövs det mera av och vilka lite mindre, samtidigt som vi förstås som alltid lyssnar på era önskemål och håller ett så varierat schema som möjligt. Kika lite extra på fredagens klasser t.ex, där dyker en gammal goding upp, Cycling30/45 med Cassandra. I övrig är det mesta sig likt, några klasser byter dag/tid och nån enstaka tar ett uppehåll över sommaren men är tillbaka i höst. Pappersversionen finns i receptionen, hämta ditt exemplar redan idag!

Bokningen till klasser får vi lov att hålla kvar ännu ett tag och samma sak gäller begränsningen på max 9 deltagare per klass. Vi följer utvecklingen och kommer att lätta på dessa begränsningar då det är möjligt igen.

Under sommaren (Juni-Augusti) kommer vi även att dra ner på öppettiderna och endast hålla öppet de tider vi vet är mest populära. Vill man tillägga nyckelgym till sitt gymkort får man göra det alldeles gratis under denna period. Alla sommarkort kommer även inkludera nyckelgym i priset denna sommar. Öppettiderna under Juni-Augusti kommer se ut enligt följande:

Bemannad öppettider
Må, to: 09.30-20.00
Ti, Ons: 16.00-20.00
Fre: 06.30-17.00
Lö: 10.00-13.00
Sö: Stängt

Nyckelgym alla dagar 04-24. 💪

Till dess; njut av det fina vårvädret och fortsätt vara ert glada jag, se det lilla extra i vardagen och ta hand om varandra. Vi ser ljust på sommaren och kommer ta till vara på den så mycket vi bara kan. 🥰🌞

Publicerades 22/04/2021 13:18