Laddar Evenemang

Sommarkort för 49€/mån - nyckelgym ingår

Nu kan du starta din sommarträning hos oss! 🌸

För endast 49€/ månad får du träna obegränsat både på gruppträning och i gymmet.  Nyckelgym ingår i alla sommarkort så att du kan träna alla dagar mellan kl 04.00-24.00.

Hos oss får du hela paketet. Vi har ett stort och välutrustat gym som ger möjlighet till många typer av träning. Vi har både medicinsk och personlig träning och gruppträning med allt från härlig dans till cycling, hardcore fyspass och avslappnande yoga. Under samma tak finns också Osteopatkliniken Åland som hjälper dig att hålla kroppen i bästa möjliga skick.

I alla våra medlemskap ingår även en gratisträff med en av våra medlemsrådgivare Ia eller Emelie S som är beredda att hjälpa dig på alla sätt de kan. Tillsammans med en medlemsrådgivare kan man få lite tips om hur man kan tänka kring och planera sin träning för en hållbar vardag ❤️

I nuläget har vi begränsat deltagarantal på gruppträning till max 19 personer men vi följer med läget och öppnar upp för större grupper så fort det är möjligt. Vi har extra stationer med tvål och desinficering så att du lätt kan sköta handhygien och avtorkning av redskap. Vi håller också ett antal klasser utomhus så som ACT, Kettlebell och TRV in the City 🙂

Vi vet att träningen är viktigare än någonsin, både för den fysiska och mentala hälsan. Så varför vänta? Sommarträningen startar nu!

Vårt gruppträningsschema hittar du här på vår hemsida eller klicka på denna länk för att komma direkt till liveschemat. Titta gärna där vad som skulle passa dig, och hör av dig om det finns frågor!

 

Välkommen in och må bra med oss! ♥️

Publicerades 26/04/2021 14:38