Laddar Evenemang

Starta ditt sommarkort nu!

Nu kan du starta sommarträningen hos oss! 🌸

För endast 49€ får du träna en hel månad. Om du väljer minst 3 månader blir priset 45€ per månad! Då ingår också nyckelgym så att du kan träna alla dagar mellan kl 05.00-24.00.

Hos oss får du hela paketet. Vi har ett stort och välutrustat gym som ger möjlighet till många typer av träning. Vi har ett brett utbud av personliga tränare och även en medicinsk tränare. Vi har gruppträning med allt från härlig dans till cycling, hardcore fyspass och avslappnande yoga. Under samma tak finns också skönhetsvård i form av Agnetas Esthetic Skincare.

Hos oss behöver du inte boka din klasser på förhand. Vi har alltid drop in, och släpper biljetter till klasser 30 minuter före start. Smidigt, tycker vi!

Så varför vänta? Sommarträningen startar  nu!

Vårt gruppträningsschema för sommaren startar 6 maj och finns på vår hemsida.

 

Välkommen in och må bra med oss! ♥️

PS. Du vet väl att vi har sänkt vår åldersgräns till 13 år för gruppträning? Så nu är också du som är under 16 välkommen till oss!

Vill du träna i gymmet är det fortfarande träffar med Personlig Tränare som krävs för att få tillgång till gymmet, eller vår populära kurs Green Card för ungdomar där ni i liten grupp tillsammans med PT Tess träffas 6 gånger under 3 veckor. Efter det får du sedan på egen hand träna också i gymmet. Kontakta oss ifall du är intresserad!

 

 

Publicerades 15/04/2019 14:05