Laddar Evenemang

Supererbjudande augusti - träna från 45€ per månad!

Nu är det väl dags att kicka igång träningen igen? Det tycker vi och passar på att erbjuda superpris på din träning i höst!

Tecknar du medlemskap under augusti månad så bjuder vi på registreringsavgiften (värde upp till 50€) och rabatt på ditt medlemskap varje månad resten av året. Det betyder att du kan träna för så lite som 45€ per månad!
Har du dessutom möjlighet att betala bort hela din första bindningstid på plats får du ytterligare 10% rabatt.

Varför vänta tills hösten är här, det är nu vi börjar sätta de nya rutinerna och planen för en välmående höst. En höst som kan kännas mera normal, äntligen! Och en höst där vi kan uppskatta att göra det där som vi har behövt tumma på under så lång tid. Där har träningen en lika viktig plats som allt annat, och vi hjälper dig gärna att komma igång!

Vad gäller då? Jo här är priserna för höstens träning, beroende på medlemskap.

Brons/Brons +       45€ (norm. 50)

Guld+                        49€ (59)

Guld                           55€ (62)

Silver +                     63€ (70)

Dessa priser gäller från den dag du tecknar och resten av året! Läs allt om våra medlemskap här och välj sedan det som passar dig bäst. Du är alltid välkommen att komma in och prata med oss så hjälper vi dig på rätt. Det är viktigast för oss, att du känner att du har hittat rätt, och därför får till träningen precis så som du tänkt. ❤️ Du kan också läsa allt om oss och vad vi står för här.

Så passa på! Kom in och bli aktiv medlem redan idag. Det är det bästa du kan göra för dig själv.

 

Erbjudandet gäller ej Silver, Rehab och Testa på-kort. 

Publicerades 30/07/2021 10:32