Laddar Evenemang

Superkampanj lördag 5 september!

Träningsverket är inte bara träning – det är livet! Vi vill verkligen att du ska få må bra, och att vårt samhälle ska må bra. DET står Träningsverket för. Så välkommen tillbaka till ditt sunda, glada jag!

Superkampanj under öppet hus lördag 5 september. September till januari rabatterar vi månadskostnaden och du betalar endast:

Guld = 49€/mån 

Guld+ = 47€/mån 

Brons+ = 43€/mån 

Från och med februari normalpris. Dessa priser har du aldrig sett hos oss! Så passa på att bli medlem lördag 5 september. Du kan läsa allt om dagen i nyheten här intill.✨ Där kan du också läsa mer om oss, våra medlemskap och varför just du ska välja Träningsverket!

Vi glömmer inte heller alla som tecknar Bronskort med bindningstid till sista maj: där bjuder vi på en gåva plus rabatt på Personlig Träning. Varmt välkomna!

Också för våra trogna, befintliga medlemmar har vi något att bjuda på.❤️ Någon gång under hösten kan du välja mellan en gratis träff till någon av våra Personliga Tränare eller Osteopatkliniken Åland! Mera detaljer kommer alldeles snart.

 

Som tidningen Kurera skriver: 

Hemmajobbet har gjort oss passiva – men vi planerar för nystart. Att jobba hemma har inneburit mer fritid eftersom resor till och från jobbet tar tid i anspråk. Men trots mer tid tränar tre av tio svenskar mindre. Det visar en undersökning gjord i de nordiska länderna. Också hos oss ser trenden likadan ut. Dock verkar det som om vi planerar för träning när livet återgår till det normala igen, vilket är så fint att läsa. Läs gärna hela artikeln här.

Och det stämmer att nu är det superviktigt att komma tillbaka till det normala igen. Vi vill hjälpa dig med det så låt Träningsverket vara ditt andra hem och kom med i trivseln, gemenskapen och glädjen. För är det inte det som är livet?💖

 

*erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter

Publicerades 14/08/2020 13:59