Laddar Evenemang

Träningsresa till Monte Gordo, Portugal 2-9 maj 2020

Du missar väl inte vårens stora träningshändelse 2-9 maj 2020?

Vi började våra träningsresor till Playitas på Fuerteventura men ifjol bytte vi destination till fantastiska Monte Gordo i Portugal! Det var succé och nu åker vi även i år till Portugal och den milslånga stranden, underbara pinjeskogen och utflyktsmöjligheter till både berg och Spanien. Vill du också komma med? Det vore jätteroligt! 🙂

Monte Gordo är ett fantastiskt resmål med sol, värme och enorma möjligheter till varierad träning. Det unika är att vi reser tillsammans och att jag Kim Janson, (Träningsverkets grundare och Yoga-instruktör) samt Malin Sundbom (platschef och instruktör på Träningsverket) kommer att finnas med på hela resan för att ta hand om dig, ge dig tips, råd och guida dig genom träningsdagarna.

På hotellet finns gym och ett gediget gruppträningsschema med ca 60 klasser per vecka. 10-15 instruktörer finns på plats och det finns även möjlighet att gå på föreläsningar under veckan. Gruppträning kan göras både inom- och utomhus, och vi har också tillgång till utrustning på stranden för funktionell träning liknande ACT. Mera information om veckan och instruktörer på plats finns här.

Exklusivt är att vi ordnar också egna träningar för vår grupp enligt önskemål och behov! Kims underbara yoga är ett givet inslag på eftermiddagen och på morgnarna går vi på mysiga morgonpromenader med eller utan stavar, och joggingturer tillsammans för den som önskar. Det finns en fantastisk pinjeskog precis i närheten som tillhör ett naturreservat, som gjort för härliga promenader och löpning.

Utöver detta finns i närheten en förstklassig stadion med bland annat simanläggning, paddel-, tennis-, och löparbanor, ett tiotal närliggande golfbanor, utlåning av våtdräkter, rullskidor, racercyklar med mera, och en gång under veckan går Bergspasset där vi kan springa eller gå i fantastiska miljöer uppe i bergen.

Du är självklart välkommen att ta med familj eller vänner på resan.

Pris för denna härliga resa? Så här ser grundpaketet ut:

Flygresa
Arlanda-Faro

Boende
Det finns olika prisklasser att välja mellan på Dunamar Apartments; del i tvårumslägenhet eller enkelrum. Båda alternativen erbjuder havsutsikt. Läs mer om boendet här. Frukost och middag ingår för oss, även om grundtanken är självhushåll vid detta boende.

Övernattning vid hemresa
Flyget landar sent vid hemresa och övernattning krävs. Möjlighet finns att boka till detta i samband med bokningen av resterande resa/alternativt ordna boende på annat sätt.

Träning
Våra egna morgonpromenader/löpturer, pass enligt önskemål och yogaklasser. Vi har tillgång till hela utbudet från Training Camp Portugal med ca 60 klasser per vecka plus möjligheter till annan träning precis i närheten.

Prislapp
Från 8950 SEK/person (med vår egna rabattkod)

Rabattkod
Viktigt att ange rabattkod ’Träningsverket’ vid bokning för att få 1000 kr avdraget på slutpriset.

Bokar gör du via denna länk. Kom ihåg att uppge rabattkoden Traningsverket på första sidan och boka din plats senast sista februari.Vi behöver boka ett visst antal av våra platser för att kunna genomföra resan så boka så fort du kan! Vid frågor, hör av dig till [email protected] Vi hoppas verkligen att just du vill komma med oss på en njutningsbar resa!

Varma hälsningar,
Kim & Malin, Träningsverket

Publicerades 27/12/2019 10:53