Laddar Evenemang

Träningsresa till Monte Gordo, Portugal 2-9 maj 2020

Du missar väl inte vårens stora träningshändelse 2-9 maj 2020?

Vi började våra träningsresor till Playitas på Fuerteventura men ifjol bytte vi destination till fantastiska Monte Gordo i Portugal! Det var succé och nu åker vi även i år till Portugal och den milslånga stranden, underbara pinjeskogen och utflyktsmöjligheter till både berg och Spanien. Vill du också komma med? Det vore jätteroligt! 🙂

Monte Gordo är ett fantastiskt resmål med sol, värme och enorma möjligheter till varierad träning. Det unika är att vi reser tillsammans och att jag Kim Janson, (Träningsverkets grundare och Yoga-instruktör) samt Malin Sundbom (platschef och instruktör på Träningsverket) kommer att finnas med på hela resan för att ta hand om dig, ge dig tips, råd och guida dig genom träningsdagarna.

På hotellet finns gym och ett gediget gruppträningsschema med ca 60 klasser per vecka. 10-15 instruktörer finns på plats och det finns även möjlighet att gå på föreläsningar under veckan. Gruppträning kan göras både inom- och utomhus, och vi har också tillgång till utrustning på stranden för funktionell träning liknande ACT. Mera information om veckan och instruktörer på plats finns här.

Exklusivt är att vi ordnar också egna träningar för vår grupp enligt önskemål och behov! Vi kommer att gå på morgonpromenader med eller utan stavar och joggingturer tillsammans för den som önskar. Det finns en fantastisk pinjeskog precis i närheten som tillhör ett naturreservat, som gjort för härliga promenader och löpning. Som krydda på moset kommer också Kim att hålla privata yogaklasser för oss.

Utöver detta finns i närheten en förstklassig stadion med bland annat simanläggning, paddel-, tennis-, och löparbanor, ett tiotal närliggande golfbanor, utlåning av våtdräkter, rullskidor, racercyklar med mera, och en gång under veckan går Bergspasset där vi kan springa eller gå i fantastiska miljöer uppe i bergen.

Du är självklart välkommen att ta med familj eller vänner på resan.

Mer detaljerad information och prisuppgifter för oss kommer inom kort. Boka gärna in datumet redan nu så hör vi av oss så fort vi har detaljerna!

Varma hälsningar,
Kim & Malin, Träningsverket

Publicerades 27/12/2019 10:53