Laddar Evenemang

TRV in the City - Funktionell träning utomhus

I sommar ploppar vi upp med funktionell träning utomhus i city. Varje onsdag kl. 19.00 samlas vi vid Lilla Holmen grinden och rör oss till lämplig plats i närheten. Instruktören kommer finnas på plats ca. 15 min innan för att alla skall hitta rätt och hinna anmäla sig/betala. Inga redskap behövs och träningen är upplagd så att alla kan vara med på sin egen nivå, allt från nybörjare till van tränande, vi jobbar alltså endast med kroppsvikten. Av bekvämlighetsskäl kan man ta med en matta/handduk men det fungerar lika bra utan eller att t.ex. använda sin jacka/hoodie om det är lite fuktigt i gräset.

⏱ När:
Vi kör igång onsdagen den 9 juni kl. 19.00 och passet är ca. 45min långt. Sista tillfället är planerat till 18.8 augusti så vi har 11 tillfällen att träffas och träna utomhus tillsammans under den härligaste tiden på året.

💶 Pris:
Träningen är gratis för alla aktiva medlemmar, dock behöver du som aktiv medlem boka in dig via vår kundportal för att vi skall kunna hålla ordning på aktiva medlemmar och drop-in tränande. Läs mer detaljerat om du du bokar in dig här. 

Det går också utmärkt som icke-medlem att delta på denna träning och i sommar tränar alla för en tia/tillfälle (10€).

  • Vill du betala kontant är det jämna pengar som gäller.
  • Förhandsköp från Träningsverket i form av klippkort fungerar också och dessa klippkort kan även användas till träning i gymmet såklart.
  • Mobile Pay eller inbetalning till kontonummer finns också som alternativ. Se till att ladda ner appen Mobile Pay färdigt om du väljer att betala den vägen eftersom den kräver lite tid och information som kanske inte alltid finns till hands när man är ute. Mer detaljerad info om nummer/konto fås av instruktören.

Kontakta oss på 📞 018 23003 eller 📧 [email protected] om du undrar över något.

Vi hoppas på att se många bekanta och nya ansikten i sommar. Välkommen med! 🤸‍♀️

 

 

Publicerades 27/05/2021 13:31