Laddar Evenemang

Uppdatering Covid-19 15-28 Mars

Vi börjar med ett STORT TACK till alla för er förståelse gällande stängning av gymmet senaste 2 veckorna.

Efter många dagar av långa diskussioner har vi nu valt att öppna upp Träningsverket igen efter två veckors paus. Orsaken till detta beslut är på grund av att denna situation är oberäknelig och kan hålla på en lång tid framöver och vi som företag har tyvärr inte de ekonomiska musklerna att hålla stängt ytterligare veckor. Men viktigaste av allt, träningen är fortsatt väldigt viktig både för vårt välbefinnande och för att må bra, speciellt i dessa tider när allt är lite oroligt behöver vi kunna hitta ett sätt att hålla oss balanserade.

Naturligtvis öppnar vi upp med begränsningar och med en mjuk start, så här tänkte vi att vi kör vecka 11-12(15-28.3):

Öppettider:
Receptionen är bemannad under nästa vecka enligt följande:
Måndag-Torsdag kl. 09-20
Fredag kl. 9-18
Lördag kl. 10-14
Söndag, endast nyckelgym

Gruppträningen
Här har vi max antal deltagare 10, dvs 9 medlemmar +1 instruktör. Bokningen fungerar som tidigare, klasserna släpps kl 18 kvällen innan och på fredag släpps lördagens + nästa måndags klass. Det går även bra att ringa in till repan efter kl 18 för att boka sin plats till nästa kväll. Mer detaljerad info hittar du här. Seniorträningen måndag och Torsdag hålls utomhus och utan redskap för att göra det möjligt till träning utan att behöva komma in till gymmet.

För att se vilka klasser vi har möjlighet att hålla nästa vecka, gå in på vårt liveschema här på vår hemsida, eller klicka på denna länk.

Gymmet
Har vi öppet som tidigare med både nyckelgym 04:00-24:00 och med bemannade tider. 
För att undvika trängsel under populära gymtider kommer vi att köra med förhandsbokning. D vs vill man besöka gymmet vardagar mellan kl 09:00-20:00 behöver man boka sig en plats. Vi har 10 platser per 45 min. Orsaken till 45min gymtid är för att undvika trängsel i omklädningsrum och entré, vi ser gärna att man håller sig till en bokad tid per dag för att så många som möjligt får chansen att träna. Finns det tomma platser för timmen efter är det såklart ok att stanna längre, meddela isf receptionen så vi kan notera det. Vi gör detta för att kunna säkerställa en så trygg vistelse som möjligt för alla besökare.

Bokar gör man på samma sätt som till gruppträningen, gå in via gruppträningsschemat via vår hemsida. Väl på plats här Loggar in/anmäler sig via receptionisten precis som till en gruppträning. Mer detaljerad info hittar du här.

Kurser som Happy -Parent, Green Card, Grundisar och Level up med junior har paus tills vidare. Mera info sänds ut när vi vågar köra igång med dessa igen. Bastu och barnpassning är på paus fram tills vi har ett lugnare pandemi läge.


Kom gärna ombytt och duscha hemma. Munskydd har vi på oss i omklädningsrummen samt i sociala utrymmen. Och naturligtvis håller vi avstånd till alla medlemmar och personal. Fortsätt att tvätta händer både före och efter träningen och rengör dina träningsredskap.

 För att säkerställa både din egen och andras trygghet är upp till varje individ att ta sitt ansvar, och gör vi alla vårt bästa och hjälps åt så klarar vi av också denna situation.

Till alla hemvändare vill vi säga tack för att du stannar hemma de första 7 dagarna. Samma gäller dig som sitter i karantän, håll dig hemma tills du fått ett ok från sjukvården. Vid minsta förkylningssymptom stannar du såklart hemma. Sedan är du varmt välkommen till oss!

Nu får vi försöka hjälpas åt för att komma över även denna uppförsbacke och vi tror med gemensam vilja fixar vi även detta. 

Virtuella Kramar från oss på Träningsverket!

Publicerades 11/03/2021 16:34