Laddar Evenemang

Uppdatering Covid-19 28.2

Hejsan våra finaste och bästa medlemmar ❤️❤️❤️! Det har varit många tankar och mycket resonerande över vad som är det bästa att göra i detta än mer skarpa läge. Vi ville inte fatta ett förhastat beslut, men under rådande omständigheter och allvarliga smittoläge behöver vi alla göra vad vi kan för att minska smittspridningen i vårt samhälle. Därför tar vi beslutet att stänga hela gymmet under de kommande två veckorna, 1-14.3. Detta är något vi aldrig hade trott behöva göra och beslutet är tungt att ta. Det kommer dessutom som ett hårt slag då vi redan kämpat både med vad allt detta innebär, och med ekonomin under ett års tid, och vi vädjar nu till alla att hjälpas åt så vi har vår fantastiskt härliga träningsanläggning att komma tillbaka till när detta är över.

Träningen är fortsatt väldigt viktig både för vårt välbefinnande och för att må bra och därför vill vi påminna dig om att komma med i vår grupp Träningsverket Hemma på Facebook 🤸‍♀️🏋️‍♀️ Begär åtkomst så hittar du där en hel del klasser du kan köra hemifrån, och även delta i nya klasser som körs LIVE nu och då. Ytterligare ett alternativ är Les Mills On Demand där det finns över 1000 klasser att välja mellan. Har du inte testat tidigare får du en gratis prova på-månad, därefter har vi ordnat så att du som Träningsverket medlem även får rabatt på det månatliga priset. Mer om det kan du läsa här:

Då vi håller stängt under dessa veckor så kommer vi inte heller ha normal bemanning vilket gör att vi rekommenderar att man vid behov kontaktar oss via mail till:

så kommer vi att återkomma så snart som möjligt. Åland har ändå klarat sig förhållandevis bra hittills och det kan vi vara tacksamma för. Om vi håller ut dessa två veckor kan vi förhoppningsvis stävja också denna våg och återgå till det (nya) normala från 15 mars igen. Nu tar vi oss igenom denna våg tillsammans. Vaccineringen är i full gång och vi går mot varmare tider. Låt oss mötas online för träning, ät bra mat, sov gott och njut av naturen. På det viset orkar vi ännu ett litet tag till! Ta hand om dig, håll avstånd och stanna hemma. Vi klarar detta. This too shall pass!

Publicerades 28/02/2021 17:05