Laddar Evenemang

Uppdatering Covid-19

Då det nu kommer nya rekommendationer från landskapsregeringen sammanställer vi här vad vi gör för att kunna fortsätta att erbjuda träning på ett säkert sätt, i linje med dessa rekommendationer.

Vi har redan haft ett begränsat antal deltagare på gruppträning, beroende på sal mellan 12-25 personer. Enligt de nya rekommendationerna kommer vi att begränsa till max 19 deltagare, plus en instruktör. I vår minsta sal, Athletic Room, sänker vi en aning till max 10 deltagare.

Vi behåller reserverat för riskgrupper kl 09-10 alla vardagar och ber alla att respektera detta också i fortsättningen. I övrigt önskar vi att man i mån av möjlighet tränar under de tider det är lugnare i gymmet. Då är det lättare att hålla det viktiga avståndet. Allra lugnast är det ca kl 12-15, från kl 16.30 ökar beläggningen fram till ca 21.

Barnpassning kan vi tyvärr inte erbjuda i nuläget, då vi inte kan garantera att avstånd hålls. Vi meddelar så fort situationen ändras och hoppas att våra medlemmar kan få till träningen ändå.

Det absolut bästa är att komma färdigt ombytt och på det viset inte behöva spendera tid i omklädningsrummen. Vi kommer också att ha bastun avstängd tillsvidare. Är det inte möjligt att komma ombytt vill vi att man använder munskydd i omklädningsrummen, och tillhandahåller också sådana på plats.

Vi uppskattar att alla sköter torkandet av redskap så flitigt och poängterar att det nu igen är extra viktigt. Vi ser gärna att man torkar av både innan och efter användning, så kallad dubbel wipe. För att säkerställa både din egen och andras trygghet. Det är upp till varje individ att ta sitt ansvar, och gör vi alla vårt bästa och hjälps åt så klarar vi av också denna situation.

Till alla hemvändare vill vi säga tack för att du stannar hemma de första 7 dagarna. Sedan är du varmt välkommen till oss!

Håll i och håll ut. Det kommer ett slut på pandemin, nu är det viktigt att vi orkar vara noggranna ett tag till så att vi kan fortsätta att träna och ta hand om oss, och alla nära och kära. Tillsammans och med omtanke för varandra så klarar vi det.❤️ Viktigt är alltså:

  • håll avstånd
  • torka av alla redskap du använder(!)
  • handtvätt och handsprit ofta
  • munskydd när du kommer till gymmet och i omklädningsrum, sociala ytor (vi säljer på plats)
  • kom färdigt ombytt om du har möjligt
  • träna under tider då det är lugnare i gymmet
  • stanna hemma vid minsta symptom
  • karantän 7 dagar efter inresa till Åland
Publicerades 15/12/2020 15:09