Laddar Evenemang

Uppdatering Covid-19

I onsdags har vi på Träningsverket på en klass haft en deltagare som under helgen visat sig positiv för Covid-19. Personen kände sig helt frisk under tidpunkten för klassen och har hela tiden varit väldigt försiktig gällande de restriktioner som funnits, och kan alltså inte belastas på något sätt för det som skett. 

Instruktören för klassen plus alla deltagare är kontaktade av ÅHS och försatta i karantän. Sannolikheten för smitta bland övriga deltagare ses som väldigt låg, men man väljer givetvis från ÅHS sida att ta det säkra före det osäkra.  

Vi vill informera er om vad som skett och poängtera att ingen har smittats hos oss då alla övriga deltagare från klassen mår bra. Eftersom vi själva har begränsat deltagarantalet fanns inte fler än 11 personer i salen och det är dem som nu är försatta i karantän. Om vi alla sköter oss och är noggranna med handtvätt, handsprit och avstånd så kan vi hålla det så. 

Vi fortsätter att uppmana alla till försiktighet och noggrannhet i och utanför gymmet. Vi följer med utvecklingen och håller er uppdaterade. Vi önskar den drabbade ett snabbt tillfrisknande och att övriga deltagare fortsättningsvis mår bra och slipper smittan. ❤️ 

Publicerades 11/10/2020 13:46