Laddar Evenemang

Uppdatering juni

Nya rekommendationer från och med första juni innebär små förändringar också hos oss. Den största skillnaden är att vi inte längre har någon bokning till klasser då begränsningen om max 10 personer ökat till 50. Däremot tar vi vårt ansvar och håller maxantal deltagare något lägre än normalt under sommaren.

I cykelsalen begränsar vi till max 20 platser, i stora gruppträningssalen 25, och i Athletic Room max 12 deltagare. Då vi kör ACT och Kettlebell utomhus kan vi ändå ta emot fler deltagare än så, och vi hoppas ju att många vill komma och träna dessa härliga träningsformer!

Vi håller kvar kl 09-10 på vardagar som reserverat för riskgrupper. Fortsättningsvis är det väldigt viktigt att tvätta händerna och vi har handsprit på plats i receptionen. Vi fortsätter också att torka av de redskap vi använt och att hålla avstånd till varandra. Extra stationer med desinfektionsmedel och papper finns utsatt i gymmet. Om du känner dig det minsta sjuk stannar du hemma. Det här är extra viktigt nu restriktionerna lättar, och vi vill att det fortsättningsvis ska kännas tryggt att träna hos oss.

Les Mills On Demand kommer att finnas tillgängligt gratis ännu till sista juni för den som vill komplettera med hemmaträning, och kanske börja lite försiktigare på gymmet. Därefter kommer det också att finnas en möjlighet att få betalversionen till ett billigare pris via oss. Då med över 800 olika träningsvideos! Mera info om det kommer inom kort.

Från och med första juni har vi bastun igång igen, barnpassningen är tillbaka och vi har också justerat våra nyckelgymstider så att nyckelgymmet är öppet kl 04-24 alla dagar. Allt så att du ska kunna njuta av den viktiga träningen.

Kolla gärna in sommarens schema för gruppträning som gäller 1.6-30.8. Det finns här på hemsidan eller i pappersformat i vår reception.

Välkommen och må bra med oss!

Publicerades 01/06/2020 13:20