Laddar Evenemang

Varför välja Träningsverket? ✨

Träningsverkets vision är att förbättra den åländska hälsan och bidra till ett lyckligare samhälle genom ett helhetskoncept inom träning och friskvård.

När vi startade Träningsverket var vår ambition att skapa ett ställe där vi själva skulle vilja träna. Vi ville få fram kärleken till själva träningen! Vi önskade en anläggning där en nybörjare står bredvid en flitig motionär, en bodybuildare står sida vid sida med en pensionär, en elitidrottare bredvid en rehabtränande – och att alla njuter och utvecklas av sin träning. Allt detta har vi uppnått i dag!

Hos oss hittar du allt under samma tak – gym, medicinsk och personlig träning, gruppträning med stor bredd och osteopati i form av Osteopatkliniken Åland. Vi förespråkar en mix av styrketräning, konditionsträning och mindfulness/flexiblitet vilket syns tydligt på vårt gruppträningsschema. Då alla gillar olika finns givetvis flera alternativ inom varje område, det ska vara roligt att träna!

Vi på Träningsverket bryr oss om våra medlemmar och vill att det ska gå bra för dig. Därför ingår alltid medlemsvård i våra medlemskap. Genom den kan du få hjälp med det du behöver, och en gratis träff med våra rådgivare Ia eller Emelie ingår i alla medlemskap. De svarar på dina frågor kring träning, hjälper dig att tänka rätt när du är ny för träning, eller berättar mer om hur det fungerar hos oss. Vi har också uppföljning så att du får en vänlig puff i rätt riktning om vi märker att du inte besökt oss på ett tag. Det händer oss alla att motivationen tryter, därför finns vi här!

Vi uppmuntrar alla till en Smart Start och har också tagit fram ett helt program för detta. Det grundar sig i att mer än hälften av alla som börjar träna slutar igen inom 30 dagar, och det vill vi undvika att ska hända. Därför finns tydliga riktlinjer för hur du bäst trappar upp din träning, och framförallt börjar lugnt – en smart start helt enkelt! Du kan läsa mer om detta på vår hemsida, eller boka en träff med någon av våra rådgivare så hjälper de dig där också.

Utöver det är det viktigt för oss att det är trevligt och fint när man tränar. Helst ska man trivas så bra att man vill vara här alla dagar! Därför har vi kontinuerligt renoverat och piffat upp våra lokaler, och vi är supernöjda över vår fantastiska lounge där vi också bjuder på frukost flera gånger om året. Vi vet också hur viktigt det är att det är rent och snyggt i lokalerna och har nu dessutom utökade städrutiner så att det känns tryggt att träna.

Vi vill göra det lilla extra. Utöver frukost ordnar vi stort och smått; workshops, långcyclingar, kurser och medlemsresa, specialevent av olika slag, reserverar tid för nyblivna mammor och barn-träning och den populära barnpassningen.

Det är viktigare än någonsin att ta hand om sig. Det kanske blir tjatigt men det är sant. Med hjälp av träning får du en paus från allt annat som är på gång, oberoende om det är i gymmet, på yogaklassen eller dansen. Hjärnan behöver en paus från allt som snurrar på och det kan den få här hos oss. Låt gymmet bli din oas, din egentid eller din tid med din vän, och ditt sätt att koppla bort. Med värme vill vi hjälpa dig med detta, det är därför vi finns. Så kom in och prata med oss, och framförallt; MÅ BRA MED OSS!❤️

Publicerades 06/08/2020 14:37