Laddar Evenemang

Vinterns gruppträningsschema 2021

Så här ser vår träning ut i vinter/vår! Vårt gruppträningsschema utökas igen, samtidigt som vi försöker hålla utrymme mellan klasserna.

Den stora nyheten på schemat är det vi valt att kalla GlutePower! En blandning av kondition, styrka och balans ger effektiv träning som passar för alla. Vi använder stepbräda för att få fart på både rumpa, lår och vader, samtidigt som pulsen går upp. Användning av gummiband kommer att hjälpa dig att hitta den brännande känslan, framförallt i din bakdel, eller det som heter Gluteus Maximus = Glute Power 😄 Vi avslutar sedan med mage och en kortare stretch. Superkul att kunna introducera denna klass med vår nya instruktör Jessica Hinkka! GlutePower kan du testa på onsdagar kl 20:00 och lördagar kl 11:00.

I övrigt har vi lyssnat till era önskemål och fått in en klass till på lördagar, så att vi nu har klasser kl 10:30, 11:00 och kl 12:15. Den efterfrågade Cirkeln kommer att hållas varannan lördag 12:15, och varannan lördag är det varierande klasser.

Också TONE är äntligen tillbaka med två klasser i veckan då Frida nu kommer att hålla TONE på torsdagar kl 18:30.

CXWORX kommer att finnas i 45-minuters formatet på onsdagar kl 18:30 med Sarah. Så kul att det varit uppskattat i höst och nu behåller vi alltså det formatet. Vi kan också redan nu hinta om att ett namnbyte för CXWORX är på gång, och i slutet av februari kommer konceptet att heta Les Mills CORE.

SeniorCirkeln på måndagar kommer att flytta inomhus, men Seniorträning på torsdagar fortsätter att hållas i form av Antikrundan så länge vädret tillåter. Det vill säga promenader med pauser för styrkeövningar.

I övrigt inga stora förändringar, så att du lugnt kan fortsätta att gå på dina favoritklasser! För visst fortsätter vi att träna i januari?

Publicerades 11/12/2020 15:19